Villa Jardin de Ville (Zakynthos)

Vanaf 465.00

Artikelnummer: b9ba7677c310 Categorie:

Beschrijving

Appartement Villa Jardin de Ville bevindt zich in Lithakia, gelegen in de regio Zakynthos. Villa Jardin de Ville is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Villa Jardin de Ville een goede keuze is:

Ruime appartementen;Plons in het mooie zwembad;Aandacht voor elke gast;Vlak bij leuke restaurantjes

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 2 kilometer (zandstrand

Afstand tot centrum: lithakia circa 2 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Wat is Zakynthos toch heerlijk. De prachtige stranden, het helderblauwe water en de Griekse landschappen veroveren mijn hart keer op keer. Ik heb hier al veel mooie plekjes ontdekt, maar deze keer ga ik naar een nieuw plekje in het traditionele dorpje Lithakia. Villa Jardin de Ville is een splinternieuwe accommodatie, dus ik kan niet wachten om er langs te gaan!

"Wat een prachtig resultaat!” zeg ik. Petros en Anna knikken tevreden. Ze hebben veel liefde in Villa Jardin de Ville gestopt. Voor mij zie ik een prachtig kleinschalig complex met een helderblauw zwembad, wat omringd wordt door een kleurrijke tuin. De villa is gebouwd in een Mediterrane stijl, met een Frans tintje. En nu zit ik hier, in het zonnetje, te proosten met Petros en Anna.

Na een heerlijke barbecue onder het genot van een prachtige zonsondergang, besluit ik mijn appartement op te zoeken. Mijn kamer is nog mooier dan ik had verwacht. Door de grote ramen komt er veel licht binnen, wat een vrij gevoel geeft. De inrichting is modern en huiselijk, ik voel me er gelijk thuis. Ik weet zeker dat ik me hier prima ga vermaken de komende dagen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid