Villa Jardin de Ville (Zakynthos)

Vanaf 435.00

Artikelnummer: b9ba7677c310 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Villa Jardin de Ville bevindt zich in Lithakia, gelegen in de regio Zakynthos. Villa Jardin de Ville is geclassificeerd met 3,5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Villa Jardin de Ville

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Zakynthos

“Wat een prachtig resultaat!” zeg ik. Petros en Anna knikken tevreden. Ze hebben veel liefde in Villa Jardin de Ville gestopt. Voor mij zie ik een prachtig kleinschalig complex met een helderblauw zwembad, wat omringd wordt door een kleurrijke tuin.

Ik herinner me nog als de dag van gisteren hoe ik met Petros en Anna in het zonnetje aan een tafel vol met Griekse lekkernijen zat, toen zij mij de bouwtekeningen van Jardin de Ville lieten zien. Petros en Anna, broer en zus, vertelden mij dat de grond al generaties lang van hun familie is. Hun moeder om een prachtig huis op deze grond te bouwen. Het was voor haar niet mogelijk om dit bijzondere project af te maken.

Jong, gedreven en energiek als ze zijn, gingen Petros en Anna verder met dit project. En nu staat hij er toch echt: Villa Jardin de Ville. De villa is gebouwd in een Mediterrane stijl, met een Frans tintje. En hier zit ik weer, in het zonnetje, te proosten met Petros en Anna op het mooie resultaat waar iedereen nu van mag genieten.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Villa Jardin de Ville (Zakynthos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.