Tramonto Di Roccia (Zakynthos)

Vanaf 689.00

Artikelnummer: 99a46216dfda Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Tramonto Di Roccia bevindt zich in Kampi, gelegen in de regio Zakynthos. Tramonto Di Roccia is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Tramonto Di Roccia een goede keuze is:

  • Heerlijk rustig gelegen
  • Sfeervolle villa’s
  • Geniet van je privézwembad

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 18 kilometer (zandstrand)
  • afstand tot luchthaven circa 27 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 500 meter
  • afstand tot pinautomaat circa 7 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 7 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

“Schuif nog iets naar links, Eliza. Ja zo sta je perfect.” Mijn vriendin neemt een foto van mij met op de achtergrond de mooiste zonsondergang die ik in tijden heb gezien. We zijn in het plaatsje Kampi, een bergdorpje in het westelijke deel van het eiland Zakynthos. We hebben net heerlijk gegeten en vervolgen onze weg naar een wel heel bijzonder plekje; Tramonto Di Roccia. De naam alleen al klinkt geweldig en ik kan niet wachten tot dat we er zijn. 

De ongerepte natuur en de rustige kalme omgeving zorgen voor een serene rust. Wat is het hier prachtig en bij ieder uitkijkpunt wil ik wel uitstappen. Het wordt steeds donkerder, dus de mooie uitzichten bewaar ik voor morgen. Nog een laatste bocht en dan zijn we er eindelijk. Terwijl we de koffers uit de auto halen, begroeten de krekels ons met een liefelijk geluid. De eigenaren Vasiliki en Michalis Chaikalis staan ons al op te wachten en wijzen ons de weg naar onze villa.

De villa is een prachtige combinatie van traditie en moderne voorzieningen en al mijn verwachtingen worden overtroffen. Michalis treft mijn blik en begint vol trots te vertellen. Elke villa heeft een eigen privézwembad, compleet met ligbedden en een gezellige hoek om buiten te kunnen eten en te genieten. Binnen is het al net zo prachtig; werkelijk een lust voor het oog en met veel mooie details gedecoreerd. Het was altijd een droom van Michalis en zijn vrouw om dit mooie plekje op te bouwen zodat hun gasten kunnen genieten van de pure natuur van het eiland Zakynthos. Dit is goed gelukt en wat is dit een heerlijke plek! 

 

 

 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid