Thires Guesthouse (Zakynthos)

Vanaf 559.00

Artikelnummer: be2f2ce36831 Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Thires Guesthouse bevindt zich in Vassilikos, gelegen in de regio Zakynthos. Thires Guesthouse is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Thires Guesthouse een goede keuze is:

Plekje om tot rust te komen;Wandelen naar zee;Plons in het zwembad;Tuin met fijne zitjes

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot strand circa 300 meter (zandstrand

Afstand tot centrum: circa 700 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Thires Guesthouse is zo’n adresje waar ik graag aan blijf terugdenken. Zeker als het weer guur en koud is dwalen mijn gedachten af naar dat bijzondere plekje in het zuidoosten van Zakynthos. Naar die zonnige, groene tuin met zwembad en fijne zitjes. Naar dat hartverwarmende personeel dat altijd klaar staat en hoe kort de afstand is naar het strand. In mum van tijd kriebelde het warme zand al onder mijn voeten als ik de benenwagen nam naar zee.

Als je ergens tot rust wilt komen, dan is er bijna geen betere plek te bedenken. Dit adresje in Vassilikos is gemoedelijk en kleinschalig opgezet. Er is maar een handjevol kamers, maar allemaal zijn ze uniek en comfortabel ingericht met vrolijke kleurtjes. Het balkon of terras dat erbij hoort, is een fijne plek om de dag te starten of af te sluiten. Lekker met een kop koffie, een tijdschrift of een glaasje wijn erbij. Bij het lagune zwembad in de tuin is het ook goed toeven. Maak een verfrissende duik of ontspan gewoon een dagje langs waterkant. En krijg je trek? Steek dan lekker de barbecue aan of schuif aan in een van de tavernes in Vassilikos. Er zijn genoeg fijne eetgelegenheden!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid