Sea View Castle (Zakynthos)

Vanaf 385.00

Artikelnummer: 57ddee764602 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Sea View Castle bevindt zich in Vassilikos, gelegen in de regio Zakynthos. Sea View Castle is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies en ontbijt.

Bekijk alle foto’s van Sea View Castle

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Zakynthos

Ken je dat? Dat je langzaam uit dromenland ontwaakt en zodra je bewustzijn volledig is teruggekeerd, je meteen je ogen opendoet om te kijken of het wel echt waar is? Vervolgens haal je opgelucht adem en ga je ongestoord verder met waar je mee bezig was: genieten. De zon prikt zachtjes op je huid, een zacht zeebriesje zorgt voor verkoeling en je hoeft nergens naartoe. Dit heerlijke gevoel overspoelde mij regelmatig tijdens mijn verblijf in Sea View Castle. De naam zegt niets teveel!

Die ochtend maak ik een uitstapje om een verfrissende duik in de zee te nemen. Daarna geniet ik van een heerlijk uitgebreid ontbijt met lekkere toastjes, jammetjes, cake en koffie. En terwijl ik bedacht wat ik verder zou gaan doen, klom het zonnetje langzaam verder omhoog uit de zee. Zal ik een plons maken in een van de twee zwembaden? Of even mijn ogen dicht doen en wegdromen…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sea View Castle (Zakynthos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.