Revera Traditional (Zakynthos)

Vanaf 525.00

Artikelnummer: 282ff1e8076e Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Revera Traditional bevindt zich in Keri, gelegen in de regio Zakynthos. Revera Traditional is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Revera Traditional een goede keuze is:

  • Warm vakantieverblijf
  • Met verkoelend zwembad
  • Proef de authentieke keuken in het restaurant

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 5 kilometer (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 500 meter
  • afstand tot luchthaven circa 18 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 500 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Op het uiterste puntje in de zuidwesthoek van Zakynthos staat sinds jaar en dag een vuurtoren. Monumentaal en metershoog, zorgt ze voor een veilige bootreis en een rustige nacht. Al zolang als Giota het zich kan herinneren. En dat is al een tijdje, want Giota is geboren en getogen op het eiland. Zes jaar geleden kocht ze een stuk land op steenworp van haar geliefde vuurtoren en besloot daar haar eigen paradijs te maken. Het kostte me geen moeite haar te begrijpen: wat een schitterende locatie!

Bij toeval was ik bij de villa’s van Giota beland. Na een avond vol gezelligheid in één van de taverna’s van Laganas vond ik het hoog tijd voor een flinke wandeling. Tegen lunchtijd kwam ik aan in het pittoreske plaatsje Keri. Eén van Zakynthos’ mooiste dorpjes, omgeven door olijfboomgaarden en met schitterend uitzicht op zee. “Het is hier veel mooier dan in Laganas! Hier wil ik blijven!”, dacht ik meteen. De plaatselijke postbode wist wel een plek voor mij: de Revera Villa’s van Giota, net buiten het dorp, vlakbij de vuurtoren. En zo verruilde ik de drukke gezelligheid van Laganas voor de rust en ruimte van Giota’s paradijs onder de vuurtoren.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid