Pietra Cave Apartments (Zakynthos)

Vanaf 1,158.00

Artikelnummer: 47941cf9e9f1 Categorie:

Beschrijving

Appartement Pietra Cave Apartments bevindt zich in Lithakia, gelegen in de regio Zakynthos. Pietra Cave Apartments is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Pietra Cave Apartments een goede keuze is:

Een nieuw paradijsje;Unieke appartementen;Heerlijk rustig gelegen;Voor echte levensgenieters

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 2

Afstand tot centrum: circa 2

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Het is zo’n heerlijke zwoele zomeravond en ik geniet met een verfrissend drankje van mijn uitzicht. Vandaag ben ik aangekomen bij Pietra Cave Apartments. Ik ben zeer onder de indruk van dit adresje midden op de berg. Het is allemaal zo nieuw maar vooral heel mooi. Dit belooft wat voor de komende dagen.

Vasilis, de eigenaar vertelde mij met een brede smile dat hij hier vroeger op deze berg als student al kwam vanwege de rust en kalmte. Later heeft hij het land op dezelfde berg gekocht om het prachtige Pietra Cave Apartments neer te kunnen zetten. Het was een droom die uitkwam.

De rust, het uitzicht en de prachtige natuur omarmen niet alleen de appartementen, maar ook mij en ontspannen gaat dan ook vanzelf. Hier staat genieten centraal, dat kan ik aan alles voelen. De inrichting van de kamers is licht met een luxe tintje. De keuken is uitgebreid voorzien van allerlei keukenapparatuur en de slaapkamers hebben heerlijke bedden.

Ik begrijp wel waarom Vasilis deze plek uitkoos voor het verwezenlijken van zijn droom. Hij en zijn vrouw Antonia willen er alles aan doen om het hun gasten naar hun zin te maken. Ik kan je vertellen, bij mij is dat meer dan gelukt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid