Lithina Villas (Zakynthos)

Vanaf 550.00

Artikelnummer: fab895ef355e Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Lithina Villas bevindt zich in Vassilikos, gelegen in de regio Zakynthos. Lithina Villas is geclassificeerd met 3.5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Lithina Villas een goede keuze is:

  • Authentiek vakantieverblijf
  • Met verkoelend zwembad
  • Droom weg bij het uitzicht

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 700 meter (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 2,5 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 12 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 200 meter
  • afstand tot pinautomaat circa 6,4 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Ik ben dol op het krijgen van cadeaus. Maar dat het ene cadeau, het andere cadeau niet is, bewijst Efthimios Tsimpiridis. Want hij kocht niet alleen iets bijzonders voor zichzelf, maar ook voor zijn gezin en ja, ook een beetje voor mij. Hij kocht Lithina Villas.

In de zomer van ’81 vierde Ethimios samen met zijn gezin vakantie op Zakynthos. Als liefhebber van de natuur, de zee, de stilte en de zon trok Efthimios er vaak alleen op uit. En zo wandelde hij op een dag op een heuvel met uitzicht op de Ionische zee, een prachtige klif, olijfbomen en een heerlijke wind. Hij werd opslag verliefd. ‘Hier heb je het mooiste uitzicht van het eiland.’ En zoals elke nieuwe liefde, kroop de plek in zijn hart en in zijn hoofd. Op de vierde dag, terwijl zijn vrouw en zoon in een diepe siësta waren, kocht hij zonder twijfel het prachtige stuk land. Die zelfde avond nam hij zijn gezin mee naar het schitterende plekje. Het gezin was tot over hun oren en dolgelukkig.
En nu, jaren later, zijn ze dat nog steeds. En ik ook. Net als het zwembad en de zeven appartementen heeft ook mijn balkon uitzicht over de azuurblauwe zee. Overal waar je kijkt, proef je de liefde van de eigenaren. De inrichting van de appartementen is in de stijl van de streek met houten plafonds, oude natuursteen, ik heb zelfs een hemelbed. Efthimios organiseerde alles: van de eerste steen tot zijn zelfgemaakte kleurrijke schilderijen.

Het groen schittert in de zon, de bloemen bloeien. Alles hier, wil hier zijn. Net als ik. Ik zucht diep, schenk een ouzo in en open de luiken naar buiten. Wat een cadeau! En ik ben niet eens jarig…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid