Leeda’s Village (Zakynthos)

Vanaf 445.00

Artikelnummer: bbadc832c0eb Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Leeda’s Village bevindt zich in Lithakia, gelegen in de regio Zakynthos. Leeda’s Village is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Leeda’s Village

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Zakynthos

“Als je genoemd bent naar de Griekse god van de wijn, zit genieten in je genen”, aldus Dionysios. En het leuke is dat Dionysios zijn passie voor het goede leven maar al te graag deelt met zijn gasten.
Tijdens mijn vakantie in Leeda’s Village heb ik dan ook elke dag opnieuw van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat genoten. Ik begon m’n dag steevast met een wandeling door de duizend jaar oude olijfboomgaarden rond het huis. Op het terrein van wel 12.000 m2 zijn hier en daar picknickbanken en ligbedden te vinden waar je het gevoel hebt dat het landgoed helemaal van jou is.
‘s Middags zocht ik verkoeling van de hete middagzon in het fantastische zwembad. Af en toe kwam Dionysios langs met een schaaltje olijven van eigen land, en vroeg of alles wel naar wens was. Tsja, ik wist werkelijk niet wat ik nog zou kunnen wensen. Ik wilde niets anders dan lekker loom op m’n stretcher liggen en me heerlijk in de watten laten leggen. En dat kan nergens beter dan in Leeda’s Village, waar je de ideale combinatie vindt van een ongedwongen, persoonlijke sfeer met de verzorging van een sterrenhotel.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leeda’s Village (Zakynthos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.