Leeda’s Village (Zakynthos)

Vanaf 784.00

Artikelnummer: bbadc832c0eb Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Leeda’s Village bevindt zich in Lithakia, gelegen in de regio Zakynthos. Leeda’s Village is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Leeda’s Village een goede keuze is:

Sfeervolle suites, appartementen & studio’s;Zwembad omringd door olijfbomen;Gerechten gemaakt van huisgekweekte producten;Reizigers komen hier graag weer terug

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot strand circa 500 meter (kiezelstrand)
Afstand tot centrum: circa 2000 meter
Afstand tot luchthaven Zaknythos Dionysios Solomos Airport (ZTH) circa 12 kilometer
Afstand tot pinautomaat circa 2 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Als ik aankom op Zakynthos en mijn huurauto instap, besef ik nog niet helemaal in wat voor paradijsje ik dadelijk terecht kom. De zon schijnt heerlijk op mijn gezicht en na een korte rit kom ik aan bij een smalle weg die dwars door prachtige olijfbomen gaat. Eenmaal aangekomen bij de toegangspoort sta ik versteld. Wauw! Wat is het hier mooi.

Eigenaar Dionysios staat al voor mij klaar, ik krijg van hem een welkomstdrankje en we lopen over het landgoed. “Als je genoemd bent naar de Griekse god van de wijn, zit genieten in je genen”, aldus Dionysios. En het leuke is dat Dionysios zijn passie voor het goede leven maar al te graag deelt met zijn gasten. Dionysios vertelt mij dat hij Leeda’s Village heeft vernoemd naar zijn dochter, Leeda. We belanden na een wandeling door de olijfboomgaarden bij een van de picknickbankjes die over het terrein verspreid staan. Dionysios had een schaaltje olijven van het eigen land meegenomen. Samen praten we bij en genieten van een lekker drankje en de verse olijven.

Nadat Dionysios mij allerlei tips heeft gegeven over wat er in de buurt te doen is, lopen we terug naar het verblijf. Ik ben uitgenodigd om mee te eten, er is een gezamenlijke barbecue georganiseerd met producten van de eigen moestuin. Het ruikt nu al heerlijk! Ik kijk uit naar de komende week hier in Leeda’s Village, er hangt hier een fijne sfeer: ongedwongen, persoonlijk en een ultieme verzorging van een sterrenhotel.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid