Leeda’s Cottages (Zakynthos)

Vanaf 1,048.00

Artikelnummer: f232c305ed27 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Leeda’s Cottages bevindt zich in Lithakia, gelegen in de regio Zakynthos. Leeda’s Cottages is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Leeda’s Cottages een goede keuze is:

  • Charmante privévilla’s
  • Geniet van je privézwembad
  • De lieve eigenaren staan altijd voor je klaar

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 800 meter (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 2000 meter, maximaal 10 kilometer
  • afstand tot Barstreet circa 1700 meter
  • afstand tot luchthaven circa 10,7 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 1900 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Eigenaren Leeda en Dionysios hebben mij uitgenodigd om tijdens mijn vakantie op Zakynthos te verblijven bij hun adresje, Leeda’s Cottages. Een weekje genieten van de rustige omgeving en de Griekse gastvrijheid is precies wat ik nodig heb. Onderweg naar Leeda’s Cottages geniet ik van de velden vol olijfbomen en kleine Griekse dorpjes. Op het moment dat ik de oprit oprijd, zie ik dat Dionysios uit de verte naar mij toe komt gelopen. “Welkom, Eliza! Ik ben blij je weer te zien!” roept Dionysios.

Dionysios geeft mij een warm welkom en een Griekse kus op mijn wang. Samen lopen Dionysios en ik door de tuinen die ons leiden naar de villa’s. Deze heeft Dionysios gebouwd van stenen die hij zelf heeft verzameld uit de omgeving. Dionysios vertelt mij dat hij dit unieke plekje heeft vernoemd naar zijn lieve dochter, Leeda. Onderweg komen we langs de boerderij van Leeda en Dionysios waar ze verschillende producten kweken. Aangekomen bij één van de villa’s word ik verwelkomd door Leeda. Met veel enthousiasme laat ze de villa zien waar ik deze week zal verblijven.

De houten balken in het plafond stralen een traditionele sfeer uit. De badkamer is modern ingericht door de strakke muren en grijze tinten. Door de openslaande deuren loop ik zo het terras op. Zodra ik het ruime privézwembad zie liggen in mijn eigen tuin, voel ik me een enorme geluksvogel. Hier kan ik genieten van alle rust en me laten verwennen door de gastvrijheid van Leeda en Dionysios. Naast het zwembad staan twee heerlijke ligbedden waar ik deze middag heerlijk kan relaxen met mijn favoriete boek. Ik weet wat ik zo ga doen….

Bekijk prijzen en beschikbaarheid