Keri Villas (Zakynthos)

Vanaf 599.00

Artikelnummer: 636a12a27be3 Categorie:

Beschrijving

Villa Keri Villas bevindt zich in Keri, gelegen in de regio Zakynthos. Keri Villas is geclassificeerd met 3 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Keri Villas een goede keuze is:

Plekje in de natuur;Geniet van quality time met elkaar;Ook leuk voor gezinnen;Plons in je eigen zwembad

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 2 kilometer
Afstand tot luchthaven circa 14

Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 2 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Ik ben zojuist aangekomen in Keri Villas. Een verborgen parel in het zuidelijkste deel van het eiland die té leuk is om niet te delen. Op Zakynthos heb ik meer geweldige ontdekkingen gedaan, maar Keri Villas heeft alles wat je wenst om het hectische dagelijkse leven even ver achter je te laten.

Sterker nog: als je het uitzicht ziet op de omliggende bergen en alleen maar natuurgeluiden hoort, lijkt de rest een vage herinnering. Hier geniet je in slow motion van de rust en quality time met elkaar. Doordat de villa minimaal twee slaapkamers heeft, is het ook perfect voor gezinnen. Zowel binnen als buiten is er ruimte genoeg. Daarnaast is er een keuken en een barbecue aanwezig. Ideaal voor als je besluit om zelf lamskoteletjes klaar te maken. Zin in een verfrissende duik? Dan is er ook nog een heerlijk zwembad om in af te koelen. Zeg eens, hoe blij ben je dat ik dit fijne plekje met je hebt gedeeld?

Bekijk prijzen en beschikbaarheid