Julieta Villas (Zakynthos)

Vanaf 1,735.00

Artikelnummer: e14e659f2f4d Categorie:

Beschrijving

Villa Julieta Villas bevindt zich in Tragaki, gelegen in de regio Zakynthos. Julieta Villas is geclassificeerd met 5 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Julieta Villas een goede keuze is:

Geniet van een betoverend uitzicht;Je eigen infinity pool;Heerlijk terras met buiten keuken;Overnacht in luxe en moderne villas

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 1500 meter (zandstrand

Afstand tot centrum: circa 1200 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Soms heb ik zin om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en even lekker op te laden. Ik reis vandaag af naar Julieta Villas op Zakynthos. Een fijn en wonderschoon adresje in het dorp Tragaki. Het wordt omringd door natuur, er is rust, privacy en er zijn allerlei fijne voorzieningen om lekker even in je coconnetje te kruipen. 

Je verblijft in van de twee luxe vakantiewoningen die naast elkaar zijn gebouwd en hebt een eigen zwembad tot je beschikking. Een infinity pool met een betoverend uitzicht over zee en een riant terras met buitenkeuken en comfortabele ligbedden. Zie jij jezelf al zitten? Nippend aan een heerlijke cocktail, terwijl je je voeten lanzaam door het frisse water laat gaan? Deze prachtige buitenruimte is de fijnste plek van het huis. ’s Morgens geniet je er van een heerlijk ontbijt en ’s avonds eet je verse vis van de grill en zie je hoe de zon langzaam in zee ondergaat. Zin om eropuit te gaan? Trek dan je wandelschoenen aan of bezoek een van de prachtige stranden in de buurt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid