Grantzaos Villas (Zakynthos)

Vanaf 642.00

Artikelnummer: 8b6470014ef5 Categorie:

Beschrijving

Appartement Grantzaos Villas bevindt zich in Agios Sostis, gelegen in de regio Zakynthos. Grantzaos Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Grantzaos Villas een goede keuze is:

Romantische appartementen;Plons in het mooie zwembad;Altijd vers ontbijt;De eigenaar organiseert gezellige barbecues

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 300 meter (kiezelstrand

Afstand tot centrum: circa 16 kilometer
Afstand tot luchthaven circa 10000 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

De zuidkant van Zakynthos is het meest bezochte gebied van het eiland. Met name in de zomermaanden vind je er volle terrassen en drukbevolkte stranden. Niet direct mijn favoriete vakantiebestemming, dacht ik na een dag in het bekende stadje Laganas. Maar even ten westen van Laganas stuitte ik op een heel andere kant van het eiland: Agios Sostis.

Vier eeuwen geleden zorgde Moeder Natuur voor opschudding op Zakynthos: door een aardbeving brak een stukje eiland af, waardoor even ten westen van Laganas een nieuwe eilandje ontstond.

De kleine kustplaats Agios Sostis dankt haar naam aan dit ‘nieuwe’ eiland, dat sinds haar ontstaan onbewoond gebleven is. Agios Sostis is de ideale uitvalsbasis voor mensen zoals ik. Mensen die niet willen kiezen, maar op vakantie alles willen: de gezelligheid van de Griekse gastvrijheid en de schoonheid en rust van de natuur.

Tijdens mijn verblijf in de Grantzaos Villas vond ik wat ik had gezocht. In deze idyllische omgeving vol olijfboomgaarden en wilde bloemen, kun je bijna niet geloven dat Zakynthos’ belangrijkste toeristische trekpleisters op slechts een paar kilometer afstand liggen. Zeker tijdens de urenlange strandwandelingen die met name ’s ochtends vroeg en bij zonsondergang adembenemende uitzichten opleveren. In de Grantzaos Villas kun je genieten in alle rust: als op een onbewoond eiland.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid