Etheria Villas (Zakynthos)

Vanaf 1,718.00

Artikelnummer: e2c635b84b65 Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Etheria Villas bevindt zich in Agios Nikolaos, gelegen in de regio Zakynthos. Etheria Villas is geclassificeerd met 5 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Etheria Villas een goede keuze is:

Prachtige infinity pool;Droom weg bij het uitzicht over zee;Boek een massage of privéchef;Stijlvol interieur

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot strand circa 4 kilometer (zandstrand

Afstand tot centrum: circa 500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Ik ben zojuist aangekomen in Etheria Villas en weet gewoon niet waar ik moet kijken, het is hier zo mooi! Ik voel de rust op mij neerdalen en zie hoe de infinity pool lijkt te versmelten met de zee. Tegelijkertijd bedenk ik me dat het zorgvuldig uitgedachte interieur niet zal misstaan in een magazine. 

Dit beeldschone adresje ligt in in Agios Nikolaos, in het noorden van Zakynthos. Een plek niet ver van het beroemde strand van Navagio en de ferry, die je in een uur naar buureiland Kefalonia brengt. Vanuit de villa kun je mooie uitstapjes maken naar pittoreske bergdorpjes en de blauwe grotten. Maar lekker even nietsdoen, is op een plek als deze ook zeker geen straf! Geniet van een verfrissende duik met de zee op de achtergrond, nestel je in een comfortabel ligbed met een spannend boek en een lekker drankje, boek een weldadige massage of laat een privéchef voor je koken. Het kan hier allemaal!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid