Cielo Villas (Zakynthos)

Vanaf 1,775.00

Artikelnummer: f1b6d1f96aab Categorie:

Beschrijving

Villa Cielo Villas bevindt zich in Akrotiri, gelegen in de regio Zakynthos. Cielo Villas is geclassificeerd met 5 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Cielo Villas een goede keuze is:

Interieurliefhebbers opgelet!;Luxe adresje;Geniet van rust & privacy;Eigen tuin met zwembad

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 3 kilometer (zandstrand

Afstand tot centrum: circa 2 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Soms mag je jezelf weleens verwennen toch? Daarom heb ik mezelf getrakteerd op een verblijf in Cielo Villas op Zakynthos. Een luxe verblijf dat midden in een honderd jaar oude olijfgaard genesteld is. Dit plekje wordt omgeven wordt door adembenemende vergezichten en ziet eruit om door een ringetje te halen.

Hedendaags design wordt hier afgewisseld met comfort. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en de ruimtes zijn zoveel mogelijk open gelaten om de prachtige omgeving te accentueren. Toch is er ook veel privacy, waardoor je echt geniet van rust en quality time met elkaar. Naast het overweldigende luxe gevoel, ervaar je ook een hartverwarmende gastvrijheid. Nikos en zijn vrouw verwelkomen je als goede vrienden en zorgen ervoor dat het je nergens aan ontbreekt. Een etentje in een goed restaurant, een privéchef over de vloer of een tochtje op een catamaran? Zij organiseren het met liefde!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid