Chrisapella Country Houses (Zakynthos)

Vanaf 846.00

Artikelnummer: 193c56700a7b Categorie:

Beschrijving

Villa Chrisapella Country Houses bevindt zich in Psarou, gelegen in de regio Zakynthos. Chrisapella Country Houses is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Chrisapella Country Houses een goede keuze is:

Moderne privévilla’s;Geniet van je privézwembad;Altijd een warm welkom;Geliefd bij levensgenieters

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 180 meter (kiezelstrand)
Afstand tot centrum: circa 1 kilometer
Afstand tot luchthaven circa 15 kilometer
Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 50 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Al de hele dag heb ik vlinders in mijn buik. Chryssa en Pelagia hebben mij uitgenodigd om naar hun accommodatie te komen kijken. Met hun prachtige villa’s, de Chrisapella Country Houses, willen zij hun gasten net zo verliefd laten worden tijdens een vakantie op Zakynthos als hun ouders dat werden, toen ze dit bijzondere eiland 20 jaar geleden voor het eerst bezochten.

Voor ik het weet komen de zussen al aangelopen. “En, wat vind je ervan?” Ik kijk om mee heen. Het uitzicht over de azuurblauwe zee en de ongerepte natuur is prachtig. De authentieke villa waar ik mag verblijven heeft een heerlijk privézwembad, omringd met comfortabele ligbedjes. Ik krijg meteen zin om verkoeling de zoeken in het water, maar eerst kijk ik rond in mijn villa. De inrichting heeft een goede combinatie tussen modern en authentiek. Het geeft een gezellige sfeer, waar ik een warm gevoel van krijg. Maar dat komt ook mede door het hartelijke onthaal van de twee enthousiaste zussen. "Wist je dat onze ouders deze plek hebben uitgezocht voor ons? We zijn allebei gek op de zee, net als jij". Ik lach instemmend. "De Chrisapella Country houses zijn zelfs naar ons vernoemd!", straalt Chryssa.

Met de Griekse zon op mijn huid zit ik op het terras. Deze plek heeft het allemaal: prachtig uitzicht, een fijn huis, een heerlijk zwembad en dan ook nog op een leuke plek. Morgen ga ik met mijn huurauto dit gedeelte van het eiland ontdekken. Misschien ga ik naar het strand wat ik in de verte zie liggen. Een ding weet ik zeker, me vervelen ga ik hier niet.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid