Chrisapella Country Houses (Zakynthos)

Vanaf 505.00

Artikelnummer: 193c56700a7b Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Chrisapella Country Houses bevindt zich in Psarou, gelegen in de regio Zakynthos. Chrisapella Country Houses is geclassificeerd met 3,5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Chrisapella Country Houses

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Zakynthos

Al de hele dag heb ik vlinders in mijn buik: Dimitris en Vasiliki hebben mij uitgenodigd om vandaag naar hun bouwplannen te komen kijken. Met hun nieuwe accommodatie, de Chrisapella Country Houses, willen zij gasten net zo verliefd laten worden op Zakynthos als dat zij waren, toen ze het bijzondere eiland 20 jaar geleden voor het eerst bezochten. 

Voor ik het weet komen Dimitris en Vasiliki aangelopen. “En, wat vind je ervan Eliza? Hebben we een goede plek uitgezocht?”. Ik kijk om me heen en stel me voor dat ik op het balkon van mijn eigen villa sta. Je hebt hier straks prachtig uitzicht over de azuurblauwe zee en de ongerepte natuur. “Wist je dat we deze plek hebben uitgezocht voor onze dochters Chryssa en Pelagia? Ze zijn allebei gek op de zee, net als jij”. Ik lach instemmend. “De Chrisapella Country houses zijn zelfs naar hen vernoemd!”, straalt Dimitris.

Dimitris laat me alle tekeningen zien van zijn project. Hij straalt, ook de villa’s zijn een beetje zijn kinderen geworden. Het kleinschalige complex wat hier straks komt bestaat uit verschillende villa’s met een privézwembad. De villa’s zijn ruim opgezet en worden gebouwd in traditionele stijl. Wel zullen ze worden voorzien van een moderne inrichting. Ik kan niet wachten hier te logeren als het straks af is. Ik weet zeker dat Dimitris en Vasiliki me weer met open armen zullen ontvangen!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chrisapella Country Houses (Zakynthos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.