Boschetto Villas (Zakynthos)

Vanaf 752.00

Artikelnummer: 8421821cd11f Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Boschetto Villas bevindt zich in Agios Leontas, gelegen in de regio Zakynthos. Boschetto Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Boschetto Villas een goede keuze is:

  • Authentieke privévilla’s
  • Duik in het ruime zwembad
  • Perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 15 kilometer (rotsstrand)
  • afstand tot centrum: circa 1500 meter
  • afstand tot luchthaven circa 22 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 22 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 1 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

‘Welkom op het mooiste plekje van Zakynthos. Als je hier eenmaal bent geweest, wil je nooit meer weg’. Met dit warme welkom heeft Pepos, van wie ik de sleutel van mijn villa krijg, direct mijn nieuwsgierigheid gewekt en hart gestolen.

Datzelfde geldt voor Boschetto Village, een uitgestrekt en bosrijk gebied waar de schitterende villa’s van Pepos liggen. De villa’s zijn allemaal gebouwd van natuursteen, hout en ijzer. Het oogt heel landelijk maar toch ook erg gemoedelijk. Ik bewonder de hoge bruine luiken naast de grote ramen en de felrode plantjes in de terracottapot bij mijn voordeur. Erg uitnodigend! Als ik de villa binnenstap, dringt het pas écht tot me door: dit is inderdaad heel mooi…

Drie dagen lang geniet ik volop van alle luxe in en rond mijn villa. Ik kom heerlijk tot rust. De vierde dag trek ik erop uit om de omgeving te verkennen. Die is ruig en erg bergachtig maar daar heeft mijn auto gelukkig geen moeite mee. Ineens zie ik in een glimp het bordje ‘Porto Roxa Strand’ voorbij flitsen. Ik stop en keer om. Daar wil ik zeker een kijkje nemen. Het strand lijkt stil en verlaten, maar ineens hoor ik iemand vrolijk lachen. Ik zie een paar kinderen vanaf een ouderwetse duikplank een sprong in zee maken. Dit is pure nostalgie en ik heb gelijk zin om hetzelfde te doen. Na mijn duik en een uurtje snorkelen in het helderblauwe water, stap ik weer in mijn auto. Ik maak op weg naar huis nog een tussenstop in een klein dorpje om wat vis, een fles wijn en een stokbrood te kopen. Ik heb best trek gekregen van dat zwemmen en kan niet wachten om straks op mijn eigen terras de barbecue aan te steken. Wat een luxe!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid