Aresti Villas (Zakynthos)

Vanaf 535.00

Artikelnummer: 8576e6129ff4 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Aresti Villas bevindt zich in Agios Dimitrios, gelegen in de regio Zakynthos. Aresti Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Aresti Villas een goede keuze is:

  • Ruime privévilla’s
  • Geniet van je privézwembad
  • Aandacht voor elke gast

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 5000 meter (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 9 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 10000 meter
  • afstand tot pinautomaat circa 10 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 9 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Wanneer ik door het groene landschap van Zakynthos rij, kom ik op het idee om langs te gaan bij Aresti Villas. De gezellige villa’s geven het gevoel van een klassiek Griekse dorpje en hebben een goede indruk op mij achtergelaten. Dionisios heeft mij beloofd dat ik altijd welkom ben in zijn villa’s om mij in de watten te laten leggen. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen!

Met een tevreden blik kijk ik naar mijn ruime privé-villa. “Er staat iets lekkers voor je in de koelkast.” Zegt Dionisios met een knipoog. Ik zoek de mooiste kamer uit, het is moeilijk kiezen tussen de knus ingerichte kamers, maar het wordt die met het heerlijk hemelbed, natuurstenen details en een eigen balkonnetje. De inrichting is de perfecte combinatie tussen authentiek en luxe.

Als ik tot verkoeling ben gekomen na een heerlijke duik in mijn privézwembad geniet ik nog even van de warme avondzon. Vanaf het terras in mijn mooie tuin bewonder ik de prachtige bloemen en planten. Het is een kleurrijk plaatje om naar te kijken. Ik voel dat mijn buik begint te rommelen en besluit mijn avond af te sluiten in het restaurant, voor een traditionele Griekse maaltijd en goed gezelschap!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid