Aresti Mountain Villas (Zakynthos)

Vanaf 894.00

Artikelnummer: 878952a29b70 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Aresti Mountain Villas bevindt zich in Agios Leontas, gelegen in de regio Zakynthos. Aresti Mountain Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Aresti Mountain Villas een goede keuze is:

  • Comfortabele privévilla’s
  • Plons in je privézwembad
  • Perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 5000 meter (rotsstrand)
  • afstand tot centrum: circa 2000 meter
  • in een bosrijke omgeving
  • afstand tot luchthaven circa 25000 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 2000 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Tegen het einde van mijn vakantie op Zakynthos stuitte ik eigenlijk per ongeluk op het Aresti Mountain Resort van de familie Stamaris. Ik had die ochtend gesnorkeld bij een van de rotsbaaien van het eiland en was daarna in een restaurantje een hapje gaan eten. Ik had mijn drankje nog niet besteld of Fenia Stamaris kwam naast me zitten. Zij bleek eigenares te zijn van een groot landgoed verderop en wist me bovendien te vertellen dat zij niet alleen haar land zelf bewerkte, maar er ook een paar luxe villa’s verhuurde. En daar had ik natuurlijk wel oren naar!

Ik mocht mee en kreeg van Fenia meteen een rondleiding. Als je op haar gigantische landgoed rondwandelt zie je meteen de liefde die de familie heeft voor het eiland. De oude boerderij is in originele staat hersteld en de villa’s, die ieder een eigen tuin en zwembad hebben, zijn opgetrokken volgens de lokale architectuur. De rode aarde is vruchtbaar, olijven, wijnstokken en fruitbomen groeien volop en het land geurt heerlijk naar tijm en salie. Wat een ruimte en rust! Er zat dan ook niets anders op dan mijn vakantie een beetje te verlengen. Want een weekje op deze wonderschone plek mocht ik natuurlijk niet missen!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid