Aresti Mountain Villas (Zakynthos)

Vanaf 545.00

Artikelnummer: 878952a29b70 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Aresti Mountain Villas bevindt zich in Agios Leontas, gelegen in de regio Zakynthos. Aresti Mountain Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Aresti Mountain Villas

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Zakynthos

Tegen het einde van mijn vakantie op Zakynthos stuitte ik eigenlijk per ongeluk op het Aresti Mountain Resort van de familie Stamaris. Ik had die ochtend gesnorkeld bij een van de rotsbaaien van het eiland en was daarna in een restaurantje een hapje gaan eten. Ik had mijn drankje nog niet besteld of Fenia Stamaris kwam naast me zitten. Zij bleek eigenares te zijn van een groot landgoed verderop en wist me bovendien te vertellen dat zij niet alleen haar land zelf bewerkte, maar er ook een paar luxe villa’s verhuurde. En daar had ik natuurlijk wel oren naar!

Ik mocht mee en kreeg van Fenia meteen een rondleiding. Als je op haar gigantische landgoed rondwandelt zie je meteen de liefde die de familie heeft voor het eiland. De oude boerderij is in originele staat hersteld en de villa’s, die ieder een eigen tuin en zwembad hebben, zijn opgetrokken volgens de lokale architectuur. De rode aarde is vruchtbaar, olijven, wijnstokken en fruitbomen groeien volop en het land geurt heerlijk naar tijm en salie. Wat een ruimte en rust! Er zat dan ook niets anders op dan mijn vakantie een beetje te verlengen. Want een weekje op deze wonderschone plek mocht ik natuurlijk niet missen!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aresti Mountain Villas (Zakynthos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.