Archontiko Koutsis (Zakynthos)

Vanaf 445.00

Artikelnummer: b4d5a37467fb Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Archontiko Koutsis bevindt zich in Agrilia, gelegen in de regio Zakynthos. Archontiko Koutsis is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Archontiko Koutsis

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Zakynthos

Al op de eerste dag van mijn verblijf voelde ik dat er iets anders dan anders was. De drie villa’s van Archontiko Koutsis hadden iets bijzonders. Alsof deze pas gebouwde villa’s een veel ouder verleden hadden. Eigenaar Kostas begon te glimmen toen ik hem voorzichtig vroeg het verhaal achter de villa’s en begon vol trots te vertellen over zijn levenswerk.

Eeuwenlang al is het land in handen van de familie van Kostas. Als kleine jongen kwam hij er vaak op bezoek bij zijn overgrootvader. Tot de aardbeving van 1953, toen honderden huizen op het eiland onherstelbaar werden verwoest. Zo ook het bezit van Kostas’ familie: niets was er over. Decennia lang lag het landgoed er verlaten bij. Toen Kostas enkele jaren geleden de kans kreeg om een luxe vakantieverblijf op te starten, hoefde hij niet lang na te denken. Op het landgoed van zijn voorvaderen heeft hij drie villa’s gebouwd, precies zoals hij zich kon herinneren uit zijn kinderjaren. Met alle mogelijke moderne voorzieningen, maar de details zijn allemaal even authentiek: de natuurlijke materialen, de kleuren, de speciaal op maat gemaakte meubelen. Die Kostas heeft het maar goed voor elkaar: in zijn villa’s laat hij de gelukkigste jaren uit zijn jeugd herleven.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Archontiko Koutsis (Zakynthos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.