Archontiko Koutsis (Zakynthos)

Vanaf 643.00

Artikelnummer: b4d5a37467fb Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Archontiko Koutsis bevindt zich in Agrilia, gelegen in de regio Zakynthos. Archontiko Koutsis is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Archontiko Koutsis een goede keuze is:

  • Luxe vakantieverblijf
  • Duik in het ruime zwembad
  • Presentje bij aankomst

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 1000 meter (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 1000 meter
  • afstand tot luchthaven circa 4000 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 200 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 200 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Al op de eerste dag van mijn verblijf voelde ik dat er iets anders dan anders was. De drie villa’s van Archontiko Koutsis hadden iets bijzonders. Alsof deze pas gebouwde villa’s een veel ouder verleden hadden. Eigenaar Kostas begon te glimmen toen ik hem voorzichtig vroeg het verhaal achter de villa’s en begon vol trots te vertellen over zijn levenswerk.

Eeuwenlang al is het land in handen van de familie van Kostas. Als kleine jongen kwam hij er vaak op bezoek bij zijn overgrootvader. Tot de aardbeving van 1953, toen honderden huizen op het eiland onherstelbaar werden verwoest. Zo ook het bezit van Kostas’ familie: niets was er over. Decennia lang lag het landgoed er verlaten bij. Toen Kostas enkele jaren geleden de kans kreeg om een luxe vakantieverblijf op te starten, hoefde hij niet lang na te denken. Op het landgoed van zijn voorvaderen heeft hij drie villa’s gebouwd, precies zoals hij zich kon herinneren uit zijn kinderjaren. Met alle mogelijke moderne voorzieningen, maar de details zijn allemaal even authentiek: de natuurlijke materialen, de kleuren, de speciaal op maat gemaakte meubelen. Die Kostas heeft het maar goed voor elkaar: in zijn villa’s laat hij de gelukkigste jaren uit zijn jeugd herleven.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid