Appartementen Lofos Soilis (Zakynthos)

Vanaf 546.00

Artikelnummer: ad0a5b65c56f Categorie:

Beschrijving

Appartement Appartementen Lofos Soilis bevindt zich in Tragaki, gelegen in de regio Zakynthos. Appartementen Lofos Soilis is geclassificeerd met 3 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Appartementen Lofos Soilis een goede keuze is:

Kleurrijke appartementen;Duik in het ruime zwembad;Ontdek de lokale keuken;Stijlvol ingericht

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 900 meter (zandstrand)
Afstand tot centrum: circa 7 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Samen met eigenaren Petros en Vassilis ben ik neergestreken op het terrasje van hun trots: Lofos Soilis. Dit prachtige plekje ligt op de groene heuvel in Tragaki bij Zakynthos-stad en is al generaties lang in het bezit van de familie Pomoni-Soili. Petros en Vassilis vertellen mij honderduit over de rijke geschiedenis van Lofos Soilis.

“Jaren geleden heeft mijn grootvader een huis voor zijn familie op de heuvel gebouwd. Helaas is deze door een verwoestende aardbeving volledig ingestort” vertelt Petros. Het gebied werd doorgegeven aan zijn zoon Georgis en kwam uiteindelijk bij zijn zoons Petros en Vasillis terecht. Zij hebben jaren na de aardbeving besloten het huis op dit mooie plekje weer op te bouwen en hebben er prachtige appartementen van gemaakt. Vol bewondering luister ik naar hun verhaal en kijk ik rond.

Er heerst een gevoel van rust en romantiek en de groene omgeving is in harmonie met de helderblauwe zee die ik in de verte zie liggen. “Wist je dat onze familie ook een restaurant aan het strand heeft?” vraagt Vasillis mij. “Laten we daar vanavond een hapje eten!” Ik kan niet wachten, wat een heerlijke tijd ga ik hier beleven…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid