Appartementen Azzure Vista (Zakynthos)

Vanaf 639.00

Artikelnummer: c97e008f0a58 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Appartementen Azzure Vista bevindt zich in Vassilikos, gelegen in de regio Zakynthos. Appartementen Azzure Vista is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Appartementen Azzure Vista een goede keuze is:

  • Moderne appartementen
  • Op loopafstand van het strand
  • Heerlijk rustig gelegen

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • door boulevard gescheiden van het strand
  • afstand tot strand circa 2 kilometer (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 13 kilometer
  • afstand tot Barstreet circa 150 meter
  • afstand tot luchthaven circa 14 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Vandaag was een dag uit duizenden, beter had ik mijn vakantie op het Griekse eiland Zakynthos niet kunnen beginnen. Petros, de eigenaar van Appartementen Azzure Vista, nam mij mee op snorkeltocht. Ik zag kleurrijk koraal en allerlei soorten vissen, ik heb zelfs met zeeschildpadden gezwommen. Wat een bijzondere beestjes! Ik had niet verwacht dat de onderzeewereld zo indrukwekkend kon zijn.

Petros droomt al sinds dat hij kind is ervan om reizigers de schoonheid van Zakynthos te laten ontdekken. Nu al die jaren later is zijn droom uitgekomen: Petros runt zijn eigen vakantieverblijf op Zakynthos en vertelt zijn gasten graag over zijn favoriete plekjes op het eiland en de beste plekken onder water.

Na het snorkelen trek ik mij terug in mijn moderne appartement. Hier kom ik helemaal tot rust! In de ruime keuken stond bij aankomst een mandje vol traditionele producten. Appartementen Azzure Vista is gelegen op een fijne plek, vanaf waar je op je eigen houtje het eiland kunt ontdekken. Vanavond ga ik een hapje eten bij het restaurantje van Petros, Dafni Grill House bij Dafni Beach. Maar eerst geniet ik van de laatste zonnestralen die schijnen op mijn eigen balkonnetje en de traditionele producten die Petros voor mij in de keuken klaar gelegd heeft. Wat ben ik toch een bofkont!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid