Alonia Villas (Zakynthos)

Vanaf 766.00

Artikelnummer: 469381c332b7 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Alonia Villas bevindt zich in Galaros, gelegen in de regio Zakynthos. Alonia Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Alonia Villas een goede keuze is:

  • Comfortabele villa’s
  • Geniet van je privézwembad
  • Perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 10 kilometer (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 2 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 12 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 1 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 4 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Zakynthos

Wanneer de avond valt, kom ik aan bij Alonia Villas. Ik parkeer mijn auto en wacht in het gras op eigenaar Spyros. Vanaf deze plek heb je een geweldig uitzicht op de bergen van Zakynthos en de omliggende bergdorpjes in de verte. De vele lichtjes fonkelen in het schemerdonker en kleuren de olijfbomen op de heuvels goud.

“Het is haast niet te geloven dat hier twintig jaar geleden enkel wijngaarden waren, vind je niet?”, hoor ik Spyros achter me zeggen. Hij heeft me vast zien dromen in het gras. “Dit landgoed is al vele generaties in mijn familie, vroeger werden hier rozijnen verbouwd. Op de plek waar je nu zit waren de ‘Alonia’ velden waar we de rozijnen lieten drogen in de zon. Nu worden er haast geen rozijnen meer verbouwd op Zakynthos, wel veel olijven zoals je ziet. Mijn vrouw en ik wilden een mooie nieuwe bestemming aan deze plek geven; zo kwamen we bij het idee voor Alonia Villas. Maar genoeg geschiedenis, zal ik je een rondleiding geven?”, vraagt Spyros. “Ja, graag zelfs!”, antwoord ik lachend en loop achter Spyros aan.

Eenmaal in de villa aangekomen, weet ik niet waar ik moet kijken. Alles is zo mooi! “De villa’s zijn gebouwd met traditionele technieken en elementen, maar zijn van alle moderne gemakken voorzien”, vertelt Spyros mij. Aan alles valt te zien dat hij en zijn vrouw een goede smaak hebben. Het is hen perfect gelukt om een moderne inrichting te combineren met landelijke details. Stenen muren, mooie houten vloeren en tafeltjes gemaakt van oude pallets. Blij als een kind vlieg ik van kamer naar kamer.

En dan, net als ik denk dat het niet beter kan, valt mijn oog op de tuin. Ik stap naar buiten, waar het groene gazon me tegemoet lacht. De tuin is gigantisch, net als het zwembad in het midden. Overal zijn gezellige zitplekjes gemaakt waar je fijn kunt ontspannen. Gelukkig heb ik een hele stapel boeken bij me, dus ik kan ieder zitplekje uitproberen!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid