Makryammos Bungalows (Thassos)

Vanaf 597.00

Artikelnummer: 133444268e5c Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Makryammos Bungalows bevindt zich in Makryammos, gelegen in de regio Thassos. Makryammos Bungalows is geclassificeerd met 4 sterren. Je vliegt vanaf Dusseldorf en verblijft in een hotel.

Bekijk alle foto’s van Makryammos Bungalows


Faciliteiten van deze accommodatie in Makryammos, Thassos:

  • Zwembad
  • Bar
  • Tennis,

Over deze accommodatie in de regio Thassos

Geniet van een 8-daagse Zonvakantie naar Thassos bij Makryammos Bungalows. Wil je langer op vakantie blijven, dan kan dat natuurlijk ook!

Lichte, sfeervolle bungalows, Net een dorpje, Kinderen meer dan welkom, Heerlijk ontbijten én dineren, Eigen plekje in de natuur, Strand aan je voeten & inclusief transfers.

Wanneer je aan komt rijden krijg je dat gevoel van thuiskomen. In een rustige en groene omgeving, direct aan een privé strand ligt dit hotel. Kinderen vermaken zich in en rondom het zwembad, terwijl je op het fijne terras bij het restaurant geniet van je heerlijke ontbijt en het uitzicht op zee. En voor wie zin heeft in een uitstapje is Thassos stad, met haar historische bezienswaardigheden en gezellige terrasjes, op slechts een paar kilometer van het hotel te vinden. Je kan er zelfs met een bootje naartoe. De bungalows zijn modern en fris ingericht. Perfect voor een gezin, iedereen past er met gemak in!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid