Aroma Villa (Thassos)

Vanaf 360.00

Artikelnummer: 30803b266967 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Aroma Villa bevindt zich in Thassos stad, gelegen in de regio Thassos. Aroma Villa is geclassificeerd met 3 sterren. Je vliegt vanaf Dusseldorf en verblijft in een appartement.

Bekijk alle foto’s van Aroma Villa


Faciliteiten van deze accommodatie in Thassos stad, Thassos:

  • Zwembad
  • Bar,

Over deze accommodatie in de regio Thassos

Geniet van een 8-daagse Zonvakantie naar Thassos bij Aroma Villa. Wil je langer op vakantie blijven, dan kan dat natuurlijk ook!

Zo in het centrum van Thassos-stad, Griekse gastvrijheid, Fijn zwembad, Slapen in moderne kamers, Terrasjes pakken in het stadje, Vanaf hier fijne tripjes maken & inclusief transfers.

Moderne appartementen met alle comfort van thuis, of zelfs beter. Ga er op uit en ontdek de oude en de nieuwe stad met de vele smalle straatjes. Grote kans dat je ergens verdwaald raakt. En ach, wat maakt het uit. Genoeg traditionele cafés om te smullen van mezzes en ook een goed moment om het eens over de plannen van morgen te hebben. Ga je op pad met de auto en ontdek je de natuur die het eiland te bieden heeft? Of toch liever relaxen bij het zwembad of het strand? Het kan allemaal, het is tenslotte vakantie!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid