Alexandra Beach (Thassos)

Vanaf 718.00

Artikelnummer: baa9de7cfe88 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Alexandra Beach bevindt zich in Potos, gelegen in de regio Thassos. Alexandra Beach is geclassificeerd met 4 sterren. Je vliegt vanaf Dusseldorf en verblijft in een hotel.

Bekijk alle foto’s van Alexandra Beach


Faciliteiten van deze accommodatie in Potos, Thassos:

  • Zwembad
  • Fitness
  • Tennis,

Over deze accommodatie in de regio Thassos

Geniet van een 8-daagse Zonvakantie naar Thassos bij Alexandra Beach. Wil je langer op vakantie blijven, dan kan dat natuurlijk ook!

Waar de hele familie welkom is, Met het strand voor de deur, Vertroetel jezelf in de spa, Extra luxe? Kies een Suite!, Slapen in sfeervolle kamers, Verse groente uit de moestuin & inclusief transfers.

Zoek je de perfecte combinatie tussen luxe en plezier voor de hele familie op het eiland Thassos? Dan is Alexandra Beach in Potos de juiste plek. Hier komen familie, plezier en luxe samen. De chefs maken de beleving compleet en serveren maaltijden met producten uit eigen moestuin. Verser dan dit wordt het niet. De kids vervelen zich geen moment. De speeltuin en het zwembad zorgen voor voldoende vertier. Vanuit je Deluxe kamer loop je zo het zwembad in. Of loop een stukje verder en plof neer op het goudgele strand Emerald Beach. Maar wie echt van privacy houdt, logeert in een Suite met privé zwembad. Bij Alexandra Beach kan het allemaal!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid