Vista Mare Suites (Santorini)

Vanaf 835.00

Artikelnummer: 8034e306a467 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Vista Mare Suites bevindt zich in Imerovigli, gelegen in de regio Santorini. Vista Mare Suites is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Vista Mare Suites een goede keuze is:

  • Charmant vakantieverblijf
  • Geniet van je privézwembad
  • Heerlijk uitzicht op zee

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 9 kilometer
  • afstand tot centrum: circa 100 meter
  • afstand tot luchthaven circa 8 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 100 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 300 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Santorini

Terwijl ik met mijn huurauto door verschillende witte dorpjes rijd, kom ik steeds wat hoger de bergen in. Ik zie de zon ondergaan en heb een prachtig uitzicht over zee en ik weet dat ik langzamerhand in de buurt kom van Vista Mare. Een adresje waar je spectaculair uitzicht heeft over de Caldera en zee.

Als ik aankom bij Vista Mare, word ik hartelijk ontvangen door de eigenaar. We kletsen wat af terwijl hij mij naar mijn kamer begeleid. Ik kom binnen in een prachtige, typisch Griekse kamer en als ik even verder loop zie ik dat ik mijn eigen privézwembad heb op mijn balkon! Vanuit mijn balkon kijk ik zo de zee op en zie ik de Caldera! Wauw, wat is het hier mooi. De eigenaar wijst me ook meteen op de ontbijtservice en legt uit hoe ik iedere avond mijn wensen kan doorgeven. Van alle groenten tot fruit en lekkere cakejes, zelfs hoe hard ik mijn ei wil. Ook kan ik ontbijt of bed krijgen of in het restaurant en aan het zwembad. Wat een service! Daar zeg ik geen nee tegen.

De volgende ochtend word ik wakker en krijg ik een heerlijk vers ontbijt bezorgd bij mijn kamer. Ik besluit dit lekker buiten op mijn balkon op te eten. Vandaag heb ik op het programma staan om langs dorpje Imerovigli te gaan, een lokaal dorpje waar je fijn doorheen kunt struinen. Onderweg ga ik alvast nadenken hoe mijn ontbijt er morgen uit gaat zien…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid