Senses Luxury Villas (Santorini)

Vanaf 1,153.00

Artikelnummer: 4f30478d7a09 Categorie:

Beschrijving

Villa Senses Luxury Villas bevindt zich in Pyrgos, gelegen in de regio Santorini. Senses Luxury Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Senses Luxury Villas een goede keuze is:

Sprookjesachtige privévilla’s;Plons in je privézwembad;Heerlijk rustig gelegen;Moderne inrichting

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 3 kilometer
Afstand tot centrum: circa 300 meter
Afstand tot luchthaven circa 7 kilometer
Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 300 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Santorini

Ik kan geen genoeg krijgen van de ongerepte baaien en dorpjes met wit en blauwe huisjes op Santorini. Terwijl ik in mijn huurauto onderweg ben naar Senses Luxury Villas, zie ik de zon ondergaan. Het is een oogverblindend uitzicht vanaf de bergen, ik ben benieuwd hoe het uitzicht zal zijn bij mijn eigen villa.

Wanneer ik, niet veel later, neerstrijk op een van de ligbedden realiseer ik hoe schitterend deze plek is. Het lijkt wel sprookjesachtig… Een verwarmd privézwembad en mijn eigen terrasje waar ik morgen van de zon kan genieten. Vanaf hier heb ik indrukwekkende vergezichten over de kleine dorpjes die door de bergen omringd worden.

Ik besluit een glas wijn in te schenken om dit beeld in mij op te nemen. Het is alsof ik naar een schilderij kijk, zo wonderschoon. Ik neem een slokje en droom weg over wat ik morgen ga doen. Ontspannen aan het zwembad of toch dit geweldige Griekse eiland verkennen met zijn pittoreske dorpjes? Één ding is zeker, dit is een heel bijzonder plekje…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid