Senses Boutique Hotel (Santorini)

Vanaf 665.00

Artikelnummer: e70f49ee3352 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Senses Boutique Hotel bevindt zich in Imerovigli, gelegen in de regio Santorini. Senses Boutique Hotel is geclassificeerd met 3.5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Senses Boutique Hotel een goede keuze is:

  • Romantisch boetiekhotel
  • Alle kamers een unieke inrichting
  • Een romantische get-away

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot centrum: circa 300 meter
  • afstand tot luchthaven circa 7 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Santorini

Terwijl ik wandel door de authentieke Griekse straatjes geniet ik eventjes van de prachtige vergezichten over de steile rotswanden en de zee. Als ik om mij heen kijk, zie ik de bijzondere witgekalkte huisjes met blauwe daken en de kleurrijke bloemen. Griekser dan dit kan het haast niet! Toen ik net met mijn vriendin Lydia in het zonnetje zat bij een lokale taverne, wist ze een perfect logeeradresje voor me tijdens deze vakantie op Santorini. “Je moet naar Senses Boutique Hotel gaan Eliza, echt een plekje voor jou!”

Wanneer ik aankom, snap ik waarom Lydia mij dit plekje aanraadde. Dit romantische boetiekhotel is echt schitterend. Er heerst kalmte in en rond het hotel, waardoor ik mij meteen ontspannen voel. Als ik eenmaal de sleutel van mijn kamer heb, kan ik bij binnenkomst mijn ogen niet geloven. De kamer is geheel in sfeer van de kleur blauw. Er is hier echt aan alle details gedacht.

Nadat ik neerplof op het comfortabele bed, denk ik na over wat ik straks ga doen. Genieten van de stralende zonsondergang of ga ik toch het levendige stadje Fira bezoeken? Wat ik wel zeker weet is dat ik de komende dagen hier echt ga ontspannen.

 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid