Private Villa La Maison (Santorini)

Vanaf 990.00

Artikelnummer: ed38ec812f9d Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Private Villa La Maison bevindt zich in Agia Paraskevi, gelegen in de regio Santorini. Private Villa La Maison is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Private Villa La Maison

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Santorini

Toen ik aan mijn vrienden voorstelde om naar de prachtige villa van Private Villa La Maison te gaan, waren zij gelijk enthousiast. Na mijn verhalen over het grote privézwembad, de huiselijke sfeer en de waanzinnige ligging, waren zij al snel om. Ik heb ze beloofd dat deze unieke ontdekking ze niet teleur zou stellen.

Eenmaal aangekomen bij ons vakantieverblijf, hoor ik alleen maar positieve geluiden. Mijn vrienden zijn onder de indruk van de luxe privé villa. Ze bewonderen de villa van binnen en van buiten en kiezen allen één van de slaapkamers uit. Na een verfrissende duik in het zwembad besluiten we om letter te gaan koken in de uitgebreide keuken.

‘s Avonds genieten we op het terras van ons zelfgemaakte avondmaal en een heerlijk glas wijn. Niet veel later worden we verwend met een prachtige Griekse zonsondergang. Ik zie dat mijn vrienden genieten. “Eliza, je hebt het weer voor elkaar hoor. Wat een bijzondere ontdekking!”

Bekijk prijzen en beschikbaarheid