Maison Dalidaz (Santorini)

Vanaf 1,276.00

Artikelnummer: 1ec7a3acd43f Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Maison Dalidaz bevindt zich in Vothonas, gelegen in de regio Santorini. Maison Dalidaz is geclassificeerd met 5 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Maison Dalidaz een goede keuze is:

Overnachten in een grot;Echt een bijzondere ontdekking;Samen herinneringen maken;Genieten van luxe

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot strand circa 5 kilometer
Afstand tot centrum: vothonas circa 500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Santorini

Terwijl ik binnenloop bij Maison Dalidaz, moet ik mijzelf even in m’n arm knijpen. Is dit een droom of is dit een van mijn meest bijzondere ontdekkingen ooit? Ik bedoel, veel verblijven op Santorini zijn uniek, maar dit is van een heel andere orde. Maison Dalidaz is niet zomaar een hotel op een berg. Dit is een super-de-luxe verblijf in een berg. Of eigenlijk een grotwoning.

Dit adresje is genesteld in de kloof van het dorp Vothonas en bestaat verder nog uit twee traditionele woningen die volledig zijn gerenoveerd. Authentieke details en grotachtige vormen zijn nog overal zichtbaar. Net als lichte kleuren en een minimalistische vormgeving. Hoe bijzonder is dat? Op deze unieke plek geniet je vooral van de rust en van elkaar. Zin om lekker te ontspannen? Neem dan van een verkoelende duik in het zwembad of boek een massage en laat kundige handen je in de relaxmodus brengen. Tot slot bevind je je op Santorini. Een vulkaaneiland met bijzondere stranden. De mooiste liggen in het oosten en zijn een autoritje meer dan waard!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid