Iliovasilema Suites (Santorini)

Vanaf 1,420.00

Artikelnummer: 7bd371617702 Categorie:

Beschrijving

Hotel Iliovasilema Suites bevindt zich in Imerovigli, gelegen in de regio Santorini. Iliovasilema Suites is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Iliovasilema Suites een goede keuze is:

Luxe hotel;Zwembad met uitzicht op zee;Een prachtige zonsondergang;Moderne, lichte inrichting

Goed om te weten:

Accommodatietype: Hotel
Afstand tot strand circa 7 kilometer (kiezelstrand)
Afstand tot centrum: circa 3 kilometer
Afstand tot luchthaven circa 7 kilometer
Afstand tot bushalte circa 200 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Santorini

Santorini geeft mij een magisch gevoel. Ik kom er graag om te genieten van de Griekse gastvrijheid. Steeds weer word ik verrast door de mooie plekjes op het blauw met witte eiland. Vandaag ga ik langs bij een nieuwe ontdekking om te kijken of het eiland mij weer kan verrassen.

Wanneer ik aan kom rijden bij Iliovasilema Suites zie ik het al snel: wat een paradijsje. Het parelwitte complex is mooi afgewerkt met natuurlijke stenen. Als ik verder loop, valt mijn mond open van wat ik zie. Vanaf deze hoogte heb ik een eindeloos uitzicht over de Egeïsche Zee. Iliovasilema is het Griekse woord voor zonsondergang. Ik kan me alleen maar inbeelden hoe mooi die vanaf hier moet zijn.

Na mijn kennismaking met het vriendelijke team, vertrek ik naar mijn kamer. Ook deze weet mij positief te verassen. Het is er luxe ingerichte met comfortabele meubels. De lichte kleuren geven een fris en ruim gevoel. Snel trek ik mijn zwemkleding aan om een sprong te nemen in het zwembad. En als het zo ver is, ga ik vanuit mijn ligstoel genieten van de ‘Iliovasilema’.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid