Ikies Santorini (Santorini)

Vanaf 2,278.00

Artikelnummer: f13d102444ed Categorie:

Beschrijving

Hotel Ikies Santorini bevindt zich in Perivolas, gelegen in de regio Santorini. Ikies Santorini is geclassificeerd met 5 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Ikies Santorini een goede keuze is:

Adults only (12+);Wat een uitzicht!;Plekje om tot rust te komen;Elke dag een fantastisch ontbijt;Stijlvolle inrichting

Goed om te weten:

Accommodatietype: Hotel
Afstand tot strand circa 1

Afstand tot centrum: perivolas circa 200 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Santorini

Droom ik? Het zou zomaar kunnen. Thuis in Nederland, dwaalden mijn gedachten meer dan eens af naar een plek als deze; naar een luxe adresje onder de strakblauwe hemel van Santorini, met een adembenemend uitzicht over de Caldera en de Egeïsche Zee. Maar nee, Ikies Santorini aan de rand van Oia is levensecht en ik voel me bevoorrecht dat ik hier mag verblijven.

Dit adresje is precies wat je nodig hebt om je batterijtje weer op te laden. Je verblijft hier in een serene omgeving en wordt elke dag getrakteerd op een betoverend uitzicht. Ook vanuit de 13 smaakvolle villa’s en suites. Hier vandaan zie je de kristalblauwe zee, de vulkaan van Santorini of het dorp Oia. Overigens hoef je geen moeite te hebben met het kiezen van je verblijf: ze zijn allemaal even prachtig en comfortabel. Geniet op je eigen terras van een door jou uitgekozen ontbijt of van een culinair diner onder de sterrenhemel. Zin om het eiland te ontdekken? Maak dan een hike of boek een boottocht. Zo zie je Santorini op zijn mooist!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid