Finikia Memories (Santorini)

Vanaf 902.00

Artikelnummer: d0b725bb42d9 Categorie:

Beschrijving

Hotel Finikia Memories bevindt zich in Finikia, gelegen in de regio Santorini. Finikia Memories is geclassificeerd met 3 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Finikia Memories een goede keuze is:

Authentiek hotel;Met verkoelend zwembad;Proef de kookkunsten van de eigenaar;Licht en fris ingericht

Goed om te weten:

Accommodatietype: Hotel
Afstand tot strand circa 2000 meter (ligstoelen

Afstand tot centrum: circa 1000 meter
Afstand tot luchthaven circa 17000 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Santorini

Het is helaas alweer mijn laatste avond in Santorini. De tijd vliegt voorbij! Ik heb nog nooit zoveel foto’s gemaakt. Het is hier echt zo mooi… Vanavond sluit ik mijn onvergetelijke vakantie af met een heerlijk diner op het sfeervolle terras van mijn hotel.

Theodore, eigenaar van het hotel en tevens chef-kok van het restaurant, heeft me zojuist een heerlijk Grieks gerecht geserveerd. “Kali orexi”, oftewel “smakelijk!” Dat gaat zeker lukken, het ziet er verrukkelijk uit. Theodore vraagt me of alles naar wens is. Niet alleen nu is alles naar wens, maar tijdens mijn hele verblijf in dit hotel is alles naar wens geweest. Er verschijnt een trotse glimlach op zijn gezicht. Mijn kamer was comfortabel en het uitzicht vanaf mijn terras was betoverend.

Nu ik hier op dit gezellige terras zit, ben ik wederom getuige van een prachtig uitzicht. Terwijl ik een smakelijk hapje neem, geniet ik van de zon die langzaam in zee verdwijnt. Wat een plaatje!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid