Drops Cave Houses (Santorini)

Vanaf 1,057.00

Artikelnummer: 8f89dd25e65e Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Drops Cave Houses bevindt zich in Vothonas, gelegen in de regio Santorini. Drops Cave Houses is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Drops Cave Houses een goede keuze is:

Luxe villa’s;Geniet van je privézwembad;Heerlijke rustig gelegen;Moderne, lichte inrichting

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot strand circa 3 kilometer
Afstand tot centrum: circa 350 meter
Afstand tot luchthaven circa 3 kilometer
Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 1500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Santorini

Wandelend door de kleurrijke straatjes van Santorini geniet ik van de Griekse authenticiteit. Als ik om mij heen kijk, zie ik bijzondere witte gebouwtjes, kleurrijke bloemen en een prachtig vergezicht over de zee. Wanneer ik bij een gezellige taverne ben aangekomen besluit ik om een hapje te gaan eten.

Terwijl ik met mijn neus in de menukaart zit, word ik aangesproken door George. “De tzatziki is fantastisch hier!” George en ik raken aan de praat en hij verteld uitgebreid over het Griekse eiland en hoe hij hier terecht is gekomen. Hij blijkt een architect te zijn. Trots vertelt hij over zijn appartementen die hij zelf ontworpen heeft. Hij nodigt me uit om langs te komen bij zijn Drops Cave Houses. Zo’n aanbod sla ik natuurlijk niet af.

Wanneer we aankomen snap ik waarom George zo trots is. De prachtige witte huisjes liggen, zoals de naam al doet vermoeden, in een grot. De vier appartementen hebben allemaal een eigen terras met een aantrekkelijk privézwembad. Er heerst een kalmte in en rond de huisjes, waardoor ik me gelijk ontspannen voel. Ook de inrichting is prachtig. Ze zijn luxe en minimalistisch ingericht, met veel oog voor kleine details. Gelukkig mag ik van George zo lang blijven als ik wil.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid