Desiterra Luxury Suites (Santorini)

Vanaf 750.00

Artikelnummer: 7e980709cac0 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Desiterra Luxury Suites bevindt zich in Fira, gelegen in de regio Santorini. Desiterra Luxury Suites is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Desiterra Luxury Suites

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Santorini

“Het is een plek waar authentiek en modern samenkomen,” vertelt eigenaresse Vivian als we samen over het terrein van Desiterra lopen. Zij en haar man Dimitris zijn echte wereldreizigers, maar dit bijzondere eiland heeft ervoor gezorgd dat ze hier zijn gebleven en hun droom hebben gerealiseerd.

“Wat is het hier heerlijk koel!” zeg ik wanneer we naar binnen lopen. “Dat komt door de grond waar het op gebouwd is. Het huis is op een ecologische manier gemaakt, zodat het die koelte extra lang vasthoudt,” vertelt Vivian trots. Ik kijk om me heen en ben nu al blij met mijn keuze voor deze beeldschone plek. De lichte tinten in combinatie met die typische Griekse blauwe kleur geven me gelijk een vakantiegevoel. De inrichting is simpel, maar tegelijkertijd straalt het comfort en luxe uit. Ik kijk uit naar vanavond, dan ga ik heerlijk dineren op het terras, uitkijkend over mijn privézwembad en de zee. “We willen morgenochtend met de boot naar ons favoriete strandje hier in de buurt varen! Heb je zin om mee te gaan?” vraagt Vivian. Met mijn grote grijns beantwoord ik haar vraag, zonder een woord te hebben gezegd…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Desiterra Luxury Suites (Santorini)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.