Anema Luxury Suites & Villas (Santorini)

Vanaf 1,373.00

Artikelnummer: 66a7b55fe875 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Anema Luxury Suites & Villas bevindt zich in Vourvoulos, gelegen in de regio Santorini. Anema Luxury Suites & Villas is geclassificeerd met 3.5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Anema Luxury Suites & Villas een goede keuze is:

  • Wegdromen bij het privézwembad
  • Altijd een warm welkom
  • Met liefde ingericht

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 300 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 300 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Santorini

Wow… Als ik bij Anema Luxury Suites & Villas aankom en het uitzicht zie ben ik sprakeloos… Het verblijfje is een plek waar traditionele charme, natuur en vrijheid samenkomen. Omgeven door platteland gevuld met wijngaarden en boerderijen. Als je over de horizon kijkt, geniet je van prachtige uitzichten over de eilanden Anafi en Amorgos. De eigenaren vertellen mij dat de villa’s zijn gebouwd vanuit hun inspiratie van de Griekse geschiedenis op Santorini. Elke villa is uniek, maar telkens komen de karakteristieke witte en blauwe kleuren terug. Hier is duidelijk aan de details gedacht. De eigenaren zorgen ervoor dat ik me helemaal welkom voel, er heerst een echte Griekse gastvrijheid.

Elke villa heeft een eigen privé zwembad, aparte ingang en terras met barbecue faciliteiten. Wat een droomadresje…

Nadat ik even heb uitgerust op mijn terras, besluit ik om een wandeling te maken naar het strand van Vourvoulos dat op slechts 400 meter lopen ligt. Net als alle andere stranden op Santorini is dit een strandje met zwart zand. Er zit een traditionele taverna waar ik besluit om even bij aan te schuiven. Pita’s met tzatziki onder het genot van een Griekse rode wijn… Hmm.. Wat heb ik Griekenland toch gemist…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid