Virginia Seaside Villas (Samos)

Vanaf 615.00

Artikelnummer: ec2c24ef814f Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Virginia Seaside Villas bevindt zich in Agia Paraskevi, gelegen in de regio Samos. Virginia Seaside Villas is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Virginia Seaside Villas

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Samos

Ik dobber op mijn rug in het heldere water van de Egeïsche Zee, de warme middagzon schijnt op mijn gezicht. Zachtjes dobber ik mee op de koele golven. Wanneer ik net voorbij het strand van Agia Paraskevi kijk, valt mijn oog op twee mooie villa’s boven de baai. Vanaf daar moet je vast een geweldig uitzicht hebben! Zo moet Virginia zich hebben gevoeld, denk ik, want toen zij hier jarengeleden zwom, kwam ze op het idee om deze twee bijzondere villa’s te kopen.

Virginia werd geboren op Samos en groeide op tussen het groen. Bij haar familie kwamen altijd mensen over vloer. De gezelligheid beviel haar zo, dat ze al van jongs af aan wist dat ze dat later ook wilde. Ze vernoemde haar villa’s dan ook naar haar gastvrije oma, wiens naam zij ook draagt. Virginia’s gastvrijheid valt meteen op wanneer je bij de villa’s arriveert. Je wordt ontvangen met open armen en een grote glimlach. Aan alles is hier gedacht: luxe voorzieningen, een moderne, frisse inrichting en een ruim privézwembad. Virginia geeft je graag alle tips die je maar wilt om het echte Samos te ontdekken.

Drijvend in het water laat ik mijn fantasie de vrije loop. Ik zie mezelf straks al helemaal zitten op het terras met een zelfgemaakt ontbijtje, uitkijkend over de diepblauwe zee. Misschien maak ik zo’n heerlijke watermeloensalade met feta. Of zal ik een boekje lezen op het terras? Eén ding weet ik zeker; bij Virginia Seaside villa’s ga ik een kalm leventje tegemoet, dobberend op het ritme van de golven.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Virginia Seaside Villas (Samos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.