Virginia Seaside Villas (Samos)

Vanaf 990.00

Artikelnummer: ec2c24ef814f Categorie:

Beschrijving

Villa Virginia Seaside Villas bevindt zich in Agia Paraskevi, gelegen in de regio Samos. Virginia Seaside Villas is geclassificeerd met 3 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Virginia Seaside Villas een goede keuze is:

Comfortabele privévilla’s;Met verkoelend zwembad;De lieve eigenaar staat altijd voor je klaar;Je zit zo op het strand

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 250 meter (kiezelstrand)
Afstand tot centrum: circa 8000 meter
Afstand tot oude centrum circa 10000 meter
Afstand tot luchthaven circa 23 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Samos

Ik dobber op mijn rug in het heldere water van de Egeïsche Zee, de warme middagzon schijnt op mijn gezicht. Zachtjes dobber ik mee op de koele golven. Wanneer ik net voorbij het strand van Agia Paraskevi kijk, valt mijn oog op twee mooie villa’s boven de baai. Vanaf daar moet je vast een geweldig uitzicht hebben! Zo moet Virginia zich hebben gevoeld, denk ik, want toen zij hier jarengeleden zwom, kwam ze op het idee om deze twee bijzondere villa’s te kopen.

Virginia werd geboren op Samos en groeide op tussen het groen. Bij haar familie kwamen altijd mensen over vloer. De gezelligheid beviel haar zo, dat ze al van jongs af aan wist dat ze dat later ook wilde. Ze vernoemde haar villa’s dan ook naar haar gastvrije oma, wiens naam zij ook draagt. Virginia’s gastvrijheid valt meteen op wanneer je bij de villa’s arriveert. Je wordt ontvangen met open armen en een grote glimlach. Aan alles is hier gedacht: luxe voorzieningen, een moderne, frisse inrichting en een ruim privézwembad. Virginia geeft je graag alle tips die je maar wilt om het echte Samos te ontdekken.

Drijvend in het water laat ik mijn fantasie de vrije loop. Ik zie mezelf straks al helemaal zitten op het terras met een zelfgemaakt ontbijtje, uitkijkend over de diepblauwe zee. Misschien maak ik zo’n heerlijke watermeloensalade met feta. Of zal ik een boekje lezen op het terras? Eén ding weet ik zeker; bij Virginia Seaside villa’s ga ik een kalm leventje tegemoet, dobberend op het ritme van de golven.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid