White Village (Rhodos)

Vanaf 697.00

Artikelnummer: 9d1714b42ca4 Categorie:

Beschrijving

Villa White Village bevindt zich in Lahania, gelegen in de regio Rhodos. White Village is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom White Village een goede keuze is:

Moderne privévilla’s;Geniet van je privézwembad;Heerlijk rustig gelegen;Moderne, lichte inrichting

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 4 kilometer (kiezelstrand

Afstand tot centrum: lachania circa 500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Rhodos

Soms vind ik zo’n mooi plekje, dat ik er even stil van word. Zoals hier bij White Village. Met een glas wijn ben ik neergestreken op het terras bij mijn villa. Voor mij schittert mijn privézwembad in de zon en binnen handbereik staat een schaaltje met olijfjes en brood. Allemaal uit de welkomstmand met lokale producten die voor mijn klaar stond. Met de zee op de achtergrond en omringd door bergen lijkt mijn uitzicht net op een ansichtkaart. Dit is het goede leven op één van de mooiste plekjes op Rhodos.

Verspreid over de tuin liggen 23 villa’s. Bijna allemaal hebben ze een privézwembad of jacuzzi. De architectuur is typisch Grieks en het traditionele gebruik van de witte kleur zie je overal terug. In de omgeving rondom dit schattige witte “dorpje” valt van alles te beleven. Het is zeker de moeite waard om er met de auto op uit te gaan. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid