The Four Elements (Rhodos)

Vanaf 615.00

Artikelnummer: 9d00f60d2d50 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie The Four Elements bevindt zich in Lahania, gelegen in de regio Rhodos. The Four Elements is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies en ontbijt.

Bekijk alle foto’s van The Four Elements

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Rhodos

Het gevoel van thuiskomen, dat is wat ik ervaar als ik verwelkomd word door Dino en Willy. Samen met de twee Belgische eigenaren proost ik op mijn aankomst bij de charmante bed & breakfast. De rondleiding van de trotse eigenaren maakt me enthousiast. Een ontmoetingsplaats voor jarenlange vriendschappen, zo omschrijft Dino haar mooie accommodatie. Dat kan ik goed begrijpen.

Wiegend in mijn hangmat op het balkon, voel ik mijn ogen dichtvallen. De zonnestralen verwarmen mijn lichaam en de zachte wind blaast door mijn haar. De kamer achter mij is gezellig ingericht. Ik kan zien dat er veel tijd in gestoken is. Mijn kamer is zo blauw als de zee waar ik vanaf mijn balkon over uitkijk. Alle details zijn kleurrijk op elkaar afgestemd.

Na een uitgebreid ontbijtbuffet vertrek ik met een verzadigd gevoel richting Mojito Beach. Hiervandaan vertrek ik voor een heerlijke boottrip langs de kustlijn van Zuid Rhodos. Maar niet voordat Dino en Willy uitgebreid afscheid van me hebben genomen. Willy geeft mij bij vertrek een mooi versierde steen als aandenken. “Hopelijk tot snel, Eliza!”

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Four Elements (Rhodos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.