Petroto Villas (Rhodos)

Vanaf 600.00

Artikelnummer: 8d2d745a8e25 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Petroto Villas bevindt zich in Kiotari, gelegen in de regio Rhodos. Petroto Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Petroto Villas

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Rhodos

Dit moet wel een heel vrolijk persoon zijn, denk ik als ik aankom bij Petroto Villas. De felgekleurde vierkanten huizen prijken op de heuvel. De heuvel zelf is versierd met keien, alsof het een trappenterras is dat bij het zwembad eindigt.

Ik zet de motor van de auto uit, hier moet ik echt nog even langer naar kijken. Dan wordt er op mijn raam geklopt. Filippos, de eigenaar. “Kom, kom”, zegt hij, “van dichtbij is het nog mooier.” Samen rijden we naar boven. De openlucht open haard is aan, de bloemen bloeien, de trappetjes zijn gemaakt van bijzondere stenen en op de paden lopen zelfs patronen. Eigenaar Filippos Tom Sofos en zijn familie houden niet van half werk, én ze zijn graag vrolijk. Filippos wilde een speciale en rustige plek voor zijn gasten. En dat hebben ze gemaakt. Het lijkt wel een meesterwerk. Zijn levenswerk.

“Welke kleur wil je?” vraagt hij. “Rood”, zeg ik. “De kleur van de liefde. En passie, en… precies goed voor deze plek,” zeg ik.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Petroto Villas (Rhodos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.