Petroto Villas (Rhodos)

Vanaf 911.00

Artikelnummer: 8d2d745a8e25 Categorie:

Beschrijving

Appartement Petroto Villas bevindt zich in Kiotari, gelegen in de regio Rhodos. Petroto Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Petroto Villas een goede keuze is:

Kleurrijke appartementen;Met verkoelend zwembad;Proef de kookkunsten van de eigenaar;Heerlijk rustig gelegen

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 450 meter (kiezelstrand)
Afstand tot centrum: kiotari centre circa 450 meter
Afstand tot luchthaven circa 65 kilometer
Afstand tot bushalte circa 250 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Rhodos

Dit moet wel een heel vrolijk persoon zijn, denk ik als ik aankom bij Petroto Villas. De felgekleurde vierkanten huizen prijken op de heuvel. De heuvel zelf is versierd met keien, alsof het een trappenterras is dat bij het zwembad eindigt.

Ik zet de motor van de auto uit, hier moet ik echt nog even langer naar kijken. Dan wordt er op mijn raam geklopt. Filippos, de eigenaar. “Kom, kom”, zegt hij, “van dichtbij is het nog mooier.” Samen rijden we naar boven. De openlucht open haard is aan, de bloemen bloeien, de trappetjes zijn gemaakt van bijzondere stenen en op de paden lopen zelfs patronen. Eigenaar Filippos Tom Sofos en zijn familie houden niet van half werk, én ze zijn graag vrolijk. Filippos wilde een speciale en rustige plek voor zijn gasten. En dat hebben ze gemaakt. Het lijkt wel een meesterwerk. Zijn levenswerk.

“Welke kleur wil je?” vraagt hij. “Rood”, zeg ik. “De kleur van de liefde. En passie, en… precies goed voor deze plek,” zeg ik.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid