Nikos Takis Fashion Hotel (Rhodos)

Vanaf 730.00

Artikelnummer: d75f36555b2a Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Nikos Takis Fashion Hotel bevindt zich in Rhodos Stad, gelegen in de regio Rhodos. Nikos Takis Fashion Hotel is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies en ontbijt.

Bekijk alle foto’s van Nikos Takis Fashion Hotel

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Rhodos

Er was eens een Turkse sultan die elke zomer afreisde naar een prachtig huis gelegen in een eeuwenoud straatje in Rhodos-stad. Nu, eeuwen later, huist er in datzelfde gebouw een hotel genaamd: Nikos Takis Fashion Hotel. Het is alsof je er het sprookje 1001-nacht beleeft in het echt. Alsof de sultan je elke dag goedendag komt zeggen.

Vanmorgen struinde ik door de smalle straatjes en pleinen van Rhodos-stad, mijn achtertuin voor deze dagen, op zoek naar het hotel. Na de rijke Turkse sultan en wat Italiaanse architecten, streken Nikos en Takis er neer. Het werd de plek van waaruit ze hun haute couture ontwierpen en met de rest van de wereld deelden. Maar op een dag besloten ze dat het een luxe hotel moest worden waar iedereen kon genieten van de mystiek die de plek verborg. En zo gebeurde het… Ze creëerden een kleurrijke wereld, met prachtige stoffen en sfeervolle verlichting. Alle kamers hebben een eigen thema en ademen de sfeer uit de tijd van de sultan. Eén ding weet ik zeker: sprookjes bestaan. En dit is het bewijs!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nikos Takis Fashion Hotel (Rhodos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.