Mea Terra & Villa Seven (Rhodos)

Vanaf 1,475.00

Artikelnummer: 0da5140d14c0 Categorie:

Beschrijving

Villa Mea Terra & Villa Seven bevindt zich in Lahania, gelegen in de regio Rhodos. Mea Terra & Villa Seven is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Mea Terra & Villa Seven een goede keuze is:

Moderne privévilla’s;Direct aan zee;Stijlvol ingericht;Droom weg bij het uitzicht

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa

Afstand tot centrum: lahania circa 3 kilometer

Afstand tot luchthaven circa 76 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Rhodos

Terwijl ik met mijn blote voeten op het strand zit tuur ik om mij heen. De frisse zeelucht waait door mijn haren en het zand voelt aangenaam warm onder mijn voeten. Toen ik werd uitgenodigd om in een van de luxe villa’s van Mea Terra & Villa Seven te verblijven, was ik meteen enthousiast!

Al eerder bezocht ik samen met mijn vrienden de ruime en modern ingerichte villa’s. Ik krijg meteen een glimlach op mijn gezicht als ik terugdenk aan de geweldige vakantie die ik daar heb beleefd. Overdag genoten we van het strand pal aan de villa en s ‘avonds bezochten we verschillende dorpjes. Samen hebben we twee weken lang een onvergetelijke tijd gehad…

Tijdens deze vakantie op Rhodos besloot ik toch om in mijn eentje de rust te ontdekken. En dat is gelukt, hier in de privévilla heb ik alle stilte gevonden die ik nodig had voor een ontspannende reis. Met het strand op loopafstand, een verkoelend privézwembad en laat ik nog maar niet beginnen over het moderne interieur van mijn villa! Ik weet het zeker: de komende dagen leid ik hier een luxe luizenleventje!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid