Kalathos Square Luxury Suites (Rhodos)

Vanaf 1,013.00

Artikelnummer: f44969d96e97 Categorie:

Beschrijving

Villa Kalathos Square Luxury Suites bevindt zich in Kalathos, gelegen in de regio Rhodos. Kalathos Square Luxury Suites is geclassificeerd met 3 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Kalathos Square Luxury Suites een goede keuze is:

Perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes;Geniet van het privézwembad;Overnachten in een waar sprookje

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 1

Afstand tot centrum: rhodos circa 43 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Rhodos

Wanneer ik aan Griekenland denk, zie ik van die hagelwitte huisjes voor me. Ik verblijf in de luxe Kalathos Square Villas, op slechts tien minuutjes rijden van het bekendste dorp van Rhodos: Lindos. Onderweg hiernaartoe heb ik dan ook al heel wat foto’s van de omgeving gemaakt en nu ik zie wat mijn uitzicht is, ben ik voorlopig nog niet klaar.

De luxe suites en villa’s van Kalathos Square Luxury Suites hebben die typisch Griekse look, met de kleuren wit en blauw. Daarnaast zijn de villa’s van alle gemakken voorzien. Of je nu de Sofia Suite, de Ageliki Suite of Villa Orama hebt geboekt, ze hebben allemaal airco, een prachtig uitzicht én een privézwembad. ’s Avonds geven de sfeervolle lampjes rondom de villa’s een prachtig licht, zodat je met een koude ouzo of ander drankje in de hand nog even kan nagenieten van je vakantiedag. Wil je meer van Rhodos zien? Deze villa is de perfecte uitvalsbasis voor een tripje over het eiland, met als eerste stop Lindos. Hier vind je niet alleen heerlijke restaurants, maar ook het schitterende St. Pauls Bay en natuurlijk het Akropolis: de belangrijkste historische bezienswaardigheid van het eiland.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid