Hotel Kouros (Rhodos)

Vanaf 695.00

Artikelnummer: 80121c8b955e Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Hotel Kouros bevindt zich in Faliraki, gelegen in de regio Rhodos. Hotel Kouros is geclassificeerd met 3,5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies en ontbijt.

Bekijk alle foto’s van Hotel Kouros

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Rhodos

Droom ik? Ik knipper vol ongeloof met mijn ogen. Voor mij ligt het prachtige Hotel Kouros. Het levendige plaatsje Faliraki heb ik nog maar net achter me gelaten en nu sta ik in een oase van rust. Ik had zo’n gezellig, knus plekje hier niet verwacht! Het hotel is modern en wit, maar tegelijkertijd heel natuurlijk.

Net als ik denk dat het niet mooier kan, nodigt George mij uit om een kijkje te nemen in de kamers. ‘Je kijkt zo nieuwsgierig rond en dit wil ik je niet onthouden’, zegt de eigenaar trots. En hij heeft gelijk. De suites zijn prachtig. Het ontwerp is bijzonder en overal is over nagedacht. ‘Wauw’, stamel ik onder de indruk. Meer weet ik niet uit te brengen. George moet lachen. ‘Neem dan meer eens een duik. Ik ben benieuwd wat je dan te zeggen hebt.’

Dat aanbod sla ik niet af. Met een plons spring ik het water in. Hé is dat…zand? Alsof ik in de zee loop. Dat heb ik nog nooit gezien! Ik ben sprakeloos. Sprakeloos van deze bijzondere ontdekking.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Kouros (Rhodos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.