Hotel Kouros (Rhodos)

Vanaf 759.00

Artikelnummer: 80121c8b955e Categorie:

Beschrijving

Hotel Hotel Kouros bevindt zich in Faliraki, gelegen in de regio Rhodos. Hotel Kouros is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Hotel Kouros een goede keuze is:

Adults only (16+);Luxe boetiekhotel;Met verkoelend zwembad;Restaurant op locatie;Plekje met een hippe look

Goed om te weten:

Accommodatietype: Hotel
Afstand tot strand circa 100 meter (zandstrand)
Afstand tot centrum: faliraki circa 800 meter

Afstand tot luchthaven circa 18 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Rhodos

Droom ik? Ik knipper vol ongeloof met mijn ogen. Voor mij ligt het prachtige Hotel Kouros. Het levendige plaatsje Faliraki op Rhodos heb ik nog maar net achter me gelaten en nu sta ik in een oase van rust. Ik had zo’n gezellig, knus plekje hier niet verwacht tijdens mijn vakantie! Het hotel is modern en wit, maar tegelijkertijd heel natuurlijk.

Net als ik denk dat het niet mooier kan, nodigt George mij uit om een kijkje te nemen in de kamers. “Je kijkt zo nieuwsgierig rond en dit wil ik je niet onthouden”, zegt de eigenaar trots. En hij heeft gelijk. De suites zijn prachtig. Het ontwerp is bijzonder en overal is over nagedacht. “Wauw”, stamel ik onder de indruk. Meer weet ik niet uit te brengen. George moet lachen. “Neem dan maar eens een duik. Ik ben benieuwd wat je dan te zeggen hebt.”

Dat aanbod sla ik niet af. Met een plons spring ik het water in. Hé is dat… zand? Alsof ik in de zee loop. Dat heb ik nog nooit gezien! Ik ben sprakeloos. Sprakeloos van deze bijzondere ontdekking.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid