Horizon Line Villa’s (Rhodos)

Vanaf 1,034.00

Artikelnummer: df9b38f55e06 Categorie:

Beschrijving

Villa Horizon Line Villa’s bevindt zich in Kiotari, gelegen in de regio Rhodos. Horizon Line Villa’s is geclassificeerd met 5 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Horizon Line Villa’s een goede keuze is:

Sfeervolle villa’s;Op loopafstand van het strand;Hoor de geluiden van de zee;Van alle gemakken voorzien

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 30 meter (kiezelstrand)
Afstand tot centrum: circa 3 kilometer

Afstand tot luchthaven circa 50 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Rhodos

Toen ik hoorde dat je op Rhodos geweldig kan quad rijden, kon ik het niet laten om dit uit te proberen. Samen met mijn vrienden Julius en Andreas reden we door bossen, zandwegen en zelfs door beekjes. Na de rit zat ik vol adrenaline, maar ik besefte ook dat ik nog een plek moest vinden om te overnachten. “Je moet naar Horizon Line Villas gaan Eliza!”, zei Julius vol overtuiging.

Nog geen twee uur later stond ik voor de poort van de villa’s. De eigenaar verwelkomde me en ik kreeg meteen een villa aangewezen. Hij zag aan me dat ik een actieve dag achter de rug heb en gaf me de tip om vooral even een kijkje te nemen in de badkamer waar de jacuzzi staat. Wat een aangename verrassing!

Nadat ik helemaal opgefrist en relaxed uit de jacuzzi kwam, keek ik nieuwsgierig rond en liep ik het terras op. Een blij gevoel overvalt me. Ik staar ademloos voor me uit. Vanaf het terras word ik getrakteerd op een prachtig uitzicht op het strand van Kiotari, dat maar 40 meter bij mij vandaan ligt! Ik weet al meteen hoe ik morgen mijn dag ga besteden. Op dit plekje wil ik geen nacht blijven, maar een hele week…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid