Estrella Villas (Rhodos)

Vanaf 947.00

Artikelnummer: b7e45a7c02ae Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Estrella Villas bevindt zich in Lardos, gelegen in de regio Rhodos. Estrella Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Estrella Villas een goede keuze is:

  • Ruime privévilla’s
  • Plons in je privézwembad
  • De lieve eigenaren staan altijd voor je klaar

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • aan het strand (kiezelstrand, ligstoelen (tegen betaling), parasol (tegen betaling))
  • afstand tot centrum: circa 1500 meter
  • afstand tot luchthaven circa 50 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 400 meter
  • afstand tot pinautomaat circa 1500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Rhodos

Dromerig wandel ik door de tuin met weelderige bloemen en schaduwplekjes, wat is het hier een paradijsje. “Eliza! Je hebt de fruitbomen ontdekt zie ik”, hoor ik Kostas zeggen. Glimlachend staat hij achter mij op mij te wachten. “Jeetje, je liet mij schrikken! Ik was net de omgeving aan het bewonderen, wat is hier prachtig!”, zeg ik tegen hem.

Vanochtend ben ik aangekomen bij Estrella Villas voor een welverdiende vakantie op Rhodos. Meteen bij aankomst merkte ik het al, elk plekje voelt hier prettig aan. Ik heb nog nooit zo iets moois gezien; de villa is tot in de puntjes verzorgd en omringd door een kleurrijke tuin met een privézwembad. Ik loop samen met Kostas naar binnen en hij wijst mij op een flesje olijfolie in de keuken. “Gemaakt door mijn moeder”, vertelt hij met trots.

De moeder van Kostas heb ik nog nooit ontmoet, maar ik weet nu al dat ik het goed met haar kan vinden. Dat zit vast in de familie. Kostas maakt ondertussen wat brood voor de olijfolie klaar, die we samen gaan opeten met een glaasje wijn in de dromerige tuin. Ik ben in een oase van rust en privacy beland…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid