Caesars Gardens Hotel & Spa (Rhodos)

Vanaf 925.00

Artikelnummer: eb079e6af04e Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Caesars Gardens Hotel & Spa bevindt zich in Lindos, gelegen in de regio Rhodos. Caesars Gardens Hotel & Spa is geclassificeerd met 5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Caesars Gardens Hotel & Spa een goede keuze is:

  • Sfeervol boetiekhotel
  • Duik in het ruime zwembad
  • Proef de authentieke keuken in het restaurant

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 1,5 kilometer (kiezelstrand)
  • afstand tot centrum: circa 1 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 50 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 700 meter
  • afstand tot pinautomaat circa 700 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Rhodos

Het is nog vroeg in de ochtend van mijn vakantie op Rhodos als ik geboeid luister naar de succesverhalen van eigenaar Kosmas. Een uur geleden stapte ik de poorten binnen van Caesars Gardens Hotel & Spa in Lindos. Kosmas liep meteen op me af, met uitgestrekte hand en een glimlach op zijn gezicht. Nieuwsgierig keek ik om me heen. Ik zag een groot zwembad met ligstoelen en een botanische tuin eromheen, vol mediterrane bomen, bloemen en geurige kruiden. Dit Adults Only adresje straalt serene rust uit…

De zon schittert fel aan de hemel, dus we zijn neergestreken in de schaduw. Terwijl de geur van verse kruiden af en toe voorbij zweeft, vertelt Kosmas hoe zijn vader in de jaren ’70 een succesvol restaurant runde. “Mijn vader is mijn grote voorbeeld. Na achttien jaar nam hij een rustpauze, om nóg sterker terug te komen, met dit hotel en restaurant aan de voet van de Akropolis. Hij serveerde altijd het beste uit de Mediterrane keuken.”

Zou Kosmas het talent van zijn vader hebben overgenomen? Ik besluit vanavond in zijn restaurant te proeven wat de menukaart te bieden heeft. De naam Caesars Gardens heeft hij vast niet zomaar gekozen: zijn familie kwam, zag en overwon.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid