Caesars Gardens Hotel & Spa (Rhodos)

Vanaf 750.00

Artikelnummer: eb079e6af04e Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Caesars Gardens Hotel & Spa bevindt zich in Lindos, gelegen in de regio Rhodos. Caesars Gardens Hotel & Spa is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies en ontbijt.

Bekijk alle foto’s van Caesars Gardens Hotel & Spa

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Rhodos

Het is nog vroeg in de ochtend als ik geboeid luister naar de succesverhalen van eigenaar Kosmas. Een uur geleden stapte ik de poorten binnen van hotel Caesar’s Gardens in Lindos. Kosmas liep meteen op me af, met uitgestrekte hand en een glimlach op zijn gezicht. Nieuwsgierig keek ik om me heen. Ik zag een groot zwembad, met ligstoelen en een botanische tuin eromheen, vol mediterrane bomen, bloemen en geurige kruiden.

De zon schittert fel aan de hemel, dus we zijn neergestreken in de schaduw. Terwijl de geur van verse kruiden af en toe voorbij zweeft, vertelt Kosmas hoe zijn vader in de jaren ’70 een succesvol restaurant runde. “Mijn vader is mijn grote voorbeeld. Na achttien jaar nam hij een rustpauze, om nóg sterker terug te komen, met dit hotel en restaurant aan de voet van de Akropolis. Hij serveerde altijd het beste uit de mediterrane keuken.” Zou Kosmas het talent van zijn vader hebben overgenomen? Ik besluit vanavond in zijn restaurant te proeven wat de menukaart te bieden heeft. De naam Caesar’s Gardens heeft hij vast niet zomaar gekozen: zijn familie kwam, zag en overwon.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Caesars Gardens Hotel & Spa (Rhodos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.