Auberge Kalopetri (Rhodos)

Vanaf 695.00

Artikelnummer: 5b309352816f Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Auberge Kalopetri bevindt zich in Kritinia, gelegen in de regio Rhodos. Auberge Kalopetri is geclassificeerd met 3,5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies en ontbijt.

Bekijk alle foto’s van Auberge Kalopetri

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Rhodos

“En deze petra”, de Belgische eigenaresse Ulrike strijkt over een grote, oude steen die in de muur is gemetseld van het receptiegebouw, “is heel erg oud. Ioannis heeft hem gevonden bij het graafwerk, net voordat we begonnen met de bouw. Waarschijnlijk komt hij nog uit de tijd van de Doriërs, bijzonder hè?” Ik knik en ga met mijn rug tegen een olijfboom zitten terwijl Ulrike de sleutel van mijn bungalow haalt. Auberge Kalopetri ligt hier prachtig: een weids en groot terrein, met vanuit ieder hoekje uitzicht op de zee. Hmm… nu heel eventjes mijn ogen dicht, denk ik. Het rinkelen van de geitenbelletjes, de geur van citrusvruchten en salie…

“Eliza? Je bed ligt echt een stuk comfortabeler hoor!” glimlacht Ulrike als ze mijn verschrikte gezicht ziet. Lachend gaan we de bungalow binnen. “Als je straks met ons mee wilt eten, laat het me dan gewoon even weten!”

Ik ga meteen op ontdekkingstocht: binnen is het een mooie mix van landelijk en eigentijds. Lichte kleuren en veel natuurlijke materialen, zoals hout en steen. En smaakvol afgewerkt, zoals de mooie natuurstenen wastafel. Oog voor detail. Ik ben weer helemaal terug in de tijd!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auberge Kalopetri (Rhodos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.