Anar Villas (Rhodos)

Vanaf 1,285.00

Artikelnummer: 43b4ebedd45a Categorie:

Beschrijving

Villa Anar Villas bevindt zich in Kalithea, gelegen in de regio Rhodos. Anar Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Anar Villas een goede keuze is:

Weelderige villa’s vol luxe en comfort;Privézwembad met uitzicht op zee;Geniet van de stilte;Met oog voor detail ingericht

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 700 meter (kiezelstrand

Afstand tot centrum: circa 8 kilometer
Afstand tot luchthaven circa 25

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Rhodos

“Het is tijd om te genieten Eliza” vertelt mijn Griekse vriendin Sophia op Rhodos mij keer op keer. Dat heb ik ter harte genomen en ik heb vannacht voor het eerst geslapen in Anar Villas. Nog dromerig stap ik uit bed en neem mij voor om nog vóór mijn ontbijt een duik te nemen in mijn privézwembad.

Gisteren kreeg ik vol trots een rondleiding van de eigenaar langs de drie privéwoningen; Amel, Amina en Anissa. Stuk voor stuk een plaatje en prachtig van ontwerp. Vanuit iedere villa kijk je uit over zee en geniet je van veel privacy en comfort. Ik betreed een wereld van luxe en hoogwaardige faciliteiten en ik moet zeggen; het bevalt mij prima. Zowel binnen als buiten is er gebruik gemaakt van verschillende houtsoorten en stenen wat zorgt dat ik mij al snel thuis voelde.

Na mijn duik, neem ik plaats op mijn ligbed en stel ik mij de vraag: Ga ik vandaag actief de omgeving verkennen van Kalithea of blijf ik thuis en dompel ik mij onder in alle luxe? De keuze is niet lastig en ik kies voor het laatste. Laat ik er dan maar ook volop van gaan genieten …

Bekijk prijzen en beschikbaarheid