Amara Luxury Villas (Rhodos)

Vanaf 1,591.00

Artikelnummer: fc0a46498c79 Categorie:

Beschrijving

Villa Amara Luxury Villas bevindt zich in Lahania, gelegen in de regio Rhodos. Amara Luxury Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Amara Luxury Villas een goede keuze is:

Villa’s in eigentijdse stijl;Privézwembad met fantastisch uitzicht;Heerlijk zonnen op het terras;Verwarmde privé-whirlpools

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 800 meter (zandstrand

Afstand tot centrum: circa 2 kilometer
Afstand tot luchthaven circa 75

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Rhodos

Langzaam stap ik in mijn bubbelende jacuzzi. Na een intense dag vol inspiratie en prachtige indrukken heb ik dit wel verdiend. Automatisch ontspan ik in het heerlijke water en nip ik van een heerlijk koel drankje. Elke keer weer ontdek ik de mooiste plekjes en ik ben dan ook zeer verrukt over mijn villa in Amara Luxury Villas.

Vanuit het noorden van het eiland heb ik de drukte achter mij gelaten en ben op mijn gemak naar het zuiden gereden. Na een mooie tocht langs de kust arriveerde ik vol verwachting bij de villa’s. Kostas, de vriendelijke eigenaar, had mij uitgenodigd nadat hij vol enthousiasme vertelde over dit eigentijds adresje. Elke luxe villa gaat op in het natuurlijke landschap vol comfort en heeft elk een eigen identiteit. Dat Kostas enthousiast is, snap ik wel en ik ben zeer blij met zijn uitnodiging om hier een aantal nachtjes te komen logeren. “Elke villa heeft grote slaapkamers met heerlijke bedden. Maar ook de volledig uitgeruste keukens en badkamers mogen er zijn, Eliza” vertelt Kostas. En ik geef hem gelijk… het is hier werkelijk fantastisch! Tevreden kijk ik in het rond en ik kan bijna niet geloven dat ik hier mag gaan logeren.

Na het bubbelen, ga ik nog even op mijn terras zitten en zie ik dat er luxe ligbedden en parasols bij mijn privézwembad staan. Dat wordt mijn plekje morgen om te genieten van de zon en het lekkere weer. De komende dagen ga ik mij hier wel vermaken, vermoed ik.

 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid